Veran Zorila: lansare album “The Magic of Silence”

Saxofonistul Veran Zorila lanseaza pe 31 Mai 2017 albumul de smoothjazz “ The Magic of Silence” in Bucuresti la Sala Creart din Bucuresti.

Iubitorii acestui gen sunt invitati la intalnirea cu unul dintre cei mai talentati muzicieni-artisti din ultimii ani, Veran Zorila initiatorul acestui album. Doritorii vor putea cumpara albumul, care se lanseaza pe CD intr-o versiune limitata in cadrul unei auditii urmate de o sesiune de autografe.

Saxofonist si compozitor, a absolvit Universitatea Nationala de Muzica, Sectia de Clarinet, in prezent fiind masterand la Sectia de Jazz.

Stilurile sale muzicale variaza de la muzica pop, R&B, latino, la funk, toate aceste genuri muzicale complexe ii definesc smoothjazz-ul intr-un mod foarte personal.

Muzica lui este un complex de stari prin care el jongleaza cu instrumental muzical ca un adevarat magician al sunetelor. Cand Veran incepe sa cante, ceva uimitor se intampla, un soulfuness profund te invaluie, reverberatiile sale muzicale te elibereaza de stress-ul cotidian instantaneu.

Detine un palmares interesant, fiind invitat sa cante in cadrul unor evenimente si emisiuni prodigioase pentru a incanta publicul cu talentul sau muzical: in 2006 a fost invitat la Banca Mondiala si Ambasada Romaniei la Washington sa cante. In 2016 a sustinut un concert in Paris pentru diaspora si a aparut pe diferite posturi de televiziune.
Stilul sau unic, ii permite sa se adreseze publicului prin intermediul saxofonului si sa se conecteze emotional la un nivel mai profund cu audienta. Fuziunea colorata de ritmuri si stiluri seducatoare poarta amprenta lui Veran.

Fiecare expresie muzicala, este o poezie pe note, o atingere catifelata, muzica lui inducand audientei sentimentul unui lifestyle desavarsit. Asa cum marturiseste il caracterizeaza distinctia si rafinamentul. Veran Zorila este un revolutionar romantic, cu aspiratii spirituale.

Acest album ambitios “The Magic of Silence” este pentru iubitorii genului smooth jazz oferta anului 2017 si nu numai. Compozitiile sale si ale colegului sau, sunt provocari muzicale, simple, clare, dar foarte profunde, care au la baza elemente de psihologie si spiritualitate.

Sunteti invitati sa celebrati lansarea albumului “The Magic of Silence”, intr-un cadru restrans si rafinat pe 31 Mai 2017 in Sala Creart din Bucuresti.

Biletele se pot cumpara de la Sediul Creart din Piata Lahovari, Nr.7, sau prin reteaua de bilete eventim[.]ro
Telefon Casa de Bilete 0735560692
E-mail casadebilete@creart.ro;

Website | Facebook

Veran Zorila: lansare album "The Magic of Silence"

Veran Zorila: lansare album “The Magic of Silence”

Post Stats
  • 386 words
  • 2656 characters
  • 125 s reading time
  • 193 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/evenimente/concerte/veran-zorila-the-magic-of-silence/">Veran Zorila: lansare album “The Magic of Silence”</a>

Summary
Veran Zorila: lansare album "The Magic of Silence"
Article Name
Veran Zorila: lansare album "The Magic of Silence"
Description
Saxofonistul Veran Zorila lanseaza pe 31 Mai 2017 albumul de smoothjazz “ The Magic of Silence” in Bucuresti la Sala Creart din Bucuresti.
Author
jesuisciprian

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: