Hai la StudentFest – 11-20 aprilie

………..Si timpul picteaza.
StudentFest, cel mai mare festival de arta si cultura studenteasca din Romania, desfasoara, in perioada 1-24 martie, inscrierile pentru tinerii din Timisoara si din afara ei, care vor sa ia parte la workshop-urile din cadrul sectiunii de arte plastice. Tinerii doritori se pot inscrie pe site-ul evenimentului, http://www.studentfest.ro/, completand un formular online.
Anul acesta sectiunea de arte plastice isi propune sa scoata din lumea paradoxala, workshop-uri, expozitii Si ateliere care sa atraga studentii de peste tot Si a-i invata lucruri pe care poate le Stiau sau nu. Aici vor descoperi o explozie de workshop-uri, incluzand pictura pe sticla, manga, linogravura, colaje, caricaturi Si multe altele, Si tot aici e locul unde se vor regasi pe ei insisi si isi vor putea da drumul la imaginatie alaturi de trainerii experti din aceasta lume a artei.
De asemenea, nu se percepe nicio taxa de participare, iar tinerilor care vin din afara municipiului Timisoara le va fi asigurata cazarea in camine ale Universitaţii de Vest din Timisoara.
In acelasi timp, celelalte 8 sectiuni din cadrul StudentFest 2013 care desfasoara workshop-uri, respectiv: arhitectura, design vestimentar, street art, dans, fotografie, literatura, publicitate si teatru ii asteapta pe tinerii interesati sa participe la o experienta inedita care ii va ajuta sa acumuleze cunostinte si sa dobandeasca noi abilitaţi in domeniul ales de fiecare in parte.
Organizatia Studentilor din Universitatea de Vest din Timisoara – OSUT organizeaza festivalul de arta si cultura studenţeasca, StudentFest in perioada 11-20 aprilie.
Scopul principal al proiectului este crearea unui mediu propice dezvoltarii personale a tinerilor artisti si a unei platforme de educaţie non-formala pentru acestia.
StudentFest a debutat in 1992, initial ca un protest impotriva cenzurii libertatii de exprimare. In decursul acestor ani a avut peste 7 000 de participanti Si invitati speciali, rolul principal al acestui eveniment fiind acela de a instiga la creativitatea Si cultivarea spiritului.

Organizaţia Studenţilor din Universitatea de Vest din Timisoara – OSUT organizeaza festivalul de arta si cultura studenţeasca, StudentFest in perioada 11-20 aprilie.

Organizaţia Studenţilor din Universitatea de Vest din Timisoara – OSUT organizeaza festivalul de arta si cultura studenţeasca, StudentFest in perioada 11-20 aprilie.

Post Stats
  • 342 words
  • 2341 characters
  • 111 s reading time
  • 171 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/evenimente/culturale-si-altele/hai-la-studentfest-11-20-aprilie/">Hai la StudentFest – 11-20 aprilie</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: