Maratonul de lectura in Bucuresti

Revista de Povestiri lanseaza in Bucuresti Maratonul de lectura / Cate carti poti citi intr-o luna?

30 de cititori feroce vor alerga pe pagini de fictiune in perioada 1 – 30 aprilie, la Maratonul de lectura organizat de Revista de Povestiri. Pentru a fi unul dintre cei 30, aflati detaliile despre inscriere aici.
Premiile maratonului sunt oferite de Evolio, Bookblog, Smuff.ro si Culture Soup.
Cartile, care vor fi citite si pastrate de participanti, sunt oferite de editurile Univers, Rao, Art, Nemira, Casa de Pariuri Literare, Vellant, Curtea Veche, Humanitas si Herg Benet. Cartile se vor ridica de la Carturesti MTR, unde echipa Revistei de Povestiri va organiza un fel de checkpoint pentru maraton.
Promovarea cititului este una dintre cauzele pe care le sustine Revista de Povestiri. De-a lungul anului care a trecut de la lansarea ei, 800 de exemplare au fost oferite ca premii, impreuna cu felicitari pentru obiceiul lor, celor 800 de oameni surprinsi citind carti in trenurile Metrorex.
Pentru a rotunji un an de actiune pro-citit, Revista de Povestiri a lansat un maraton care sa scoata in fata supereroii cititori, cei care citesc foarte mult, care pot deveni modele de admirat si urmat. Cititorii de exceptie merita recunoscuti, mai ales intr-un context in care se citeste mai putin si se publica mai greu.
O discutie despre supravietuirea printului va avea loc miercuri, 13 martie, de la 19:30, la Music Club, cu ocazia aniversarii unui an de la aparitia Revistei de Povestiri. Oamenii care fac minuni in spatele Love Issue, Decat o Revista, Arte si Meserii, Tataia, Echinox (Cluj), Harap Alb, Comics, Film Menu, Formaje si The Institute vor participa la o dezbatere in cadrul evenimentului, iar revistele lor vor fi si ele aproape. Seara se va dizolva perfect intr-un concert Maria Raducanu.

Revista de Povestiri lanseaza in Bucuresti Maratonul de lectura / Cate carti poti citi intr-o luna?

Revista de Povestiri lanseaza in Bucuresti Maratonul de lectura / Cate carti poti citi intr-o luna?

Post Stats
  • 307 words
  • 1986 characters
  • 100 s reading time
  • 153 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/evenimente/culturale-si-altele/maratonul-de-lectura-in-bucuresti/">Maratonul de lectura in Bucuresti</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: