Stand-up Comedy Caritabil

Luni, 17 decembrie, incepand cu ora 20:00, in Sala de Festivitati a Facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei (Campus Leu), are loc Stand-up Comedy Caritabil cu Teo, Micutzu’, Bordea si Vio (Club 99), pentru o cauza nobila. Biletul de intrare este 10 lei. Toti banii stansi vor merge in conturile lui Alin Lupu, tanar absolvent al facultatii noastre, care are nevoie mare de ajutorul nostru.

Alin este un tanar de 24 de ani, din Rm. Valcea, unicul copil al familiei Lupu. Insa, mai curand decat se astepta viata il pune la incercare, pentru ca in urma mai multor investigatii pe data de 27 Septembrie 2012, medicii l-au diagnosticat cu o forma tumorala abia pronuntabila: formatiune tumorala osteolitica, articulatie sacroiliaca stanga- tumoare cu celule gigant.
Formatiunea tumorala creste foarte rapid iar riscul imediat la care se expune este obturatia nervului sciatic stang si a vaselor de sange ceea ce duce la paralizia muschilor pe care ii inerveaza sau la alte complicatii mai grave.
Din pacate spitalele din Romania nu dispun de aparatura necesara acestei interventii, intrucat pentru indepartarea tumorii este necesara extirparea unei parti din bazin si reconstructia acestuia, lucru care poate fi posibil la Viena.
A doua zi de Craciun, Alin este programat la clinica Wiener Privatklinik din Viena pentru operatie insa suma necesara interventiei este de 41.000 de Euro, bani pe care parintii sai nu ii pot obtine nici in urma vanzarii apartamentului in care locuiesc si nici in urma solicitarii unui credit bancar datorita veniturilor foarte mici ale familiei.
Alin are nevoie de tot sprijinul nostru pentru a putea continua sa viseze.

Oricine poate si isi doreste sa ajute cu o suma oricat de mica o poate face in conturile deschise in lei si Euro la BRD:
RO17BRDE441SV25930314410 pentru Lei
RO17BRDE410SV77991314100 pentru Euro
Titular cont : Lupu Constantin Alin

Te asteptam sa te implici intr-o cauza nobila!

Pagina oficiala eveniment | Pagina eveniment Facebook

Stand-up Comedy Caritabil

Post Stats
  • 311 words
  • 2011 characters
  • 101 s reading time
  • 155 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/evenimente/culturale-si-altele/stand-up-comedy-caritabil/">Stand-up Comedy Caritabil</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: