Matter Of-Fact prezinta Whomadewho/ Kasper Bjorke/ Search DiP/ Sid Le Rock

Vineri, 22 iunie, Matter Of-Fact deschide seria evenimentelor de muzica underground cu un line-up exclusiv, format din Whomadewho, Kasper Bjorke, Search DiP si Sid Le Rock, intr-un prim eveniment, care marcheaza, astfel, lansarea oficiala a celei mai noi si mai nonconformiste agentii de evenimente, Matter Of-Fact.
Considerat cel mai bun live din intreaga lume, Whomadewho este trio-ul danez care promite o experienta incendiara. Un mix abracadabrant de influente, de la psychedelia anilor ’60 la rock-ul anilor ’70 si de la nebunia disco la electronica anilor ’90, acestia vor defini main act-ul evenimentului. Noaptea va continua cu DJ-ul si producatorul danez Kasper Bjorke, urmat de Search DiP, care va mixa, la randul sau, in deschiderea unuia dintre cei mai recunoscuti producatori canadieni, Sid Le Rock, cunoscut, in special, gratie remixurilor pentru Depeche Mode, Fairmont, Placebo sau Gui Boratto
Intr-o locatie total neconventionala, Fosta Fabrica de Frigidere, se va intampla, astfel, primul happening cu care Matter Of-Fact paseste la drum in a scrie istoria unor evenimente care vor duce fenomenul muzicii underground pe o noua treapta. Nascut, inainte de orice, din dorinta de a apara si a reprezenta o nisa care se pierde, Matter Of-Fact continua sa creada in “starea de fapt” a muzicii bune, in semnificatiile reale ale curentului “Cool”, in creativitatea care nu se perimeaza si in ideea mainstream-ului ca zgomot de fond.
Va asteptam vineri, 22 iunie, cu incepere de la ora 23:00, la Fosta Fabrica de Frigidere (str. Candiano Popescu nr. 3a), la primul eveniment ce poarta amprenta Matter Of-Fact.
Evenimentul este sustinut de Heineken, Sky Vodka, AQUA Carpatica, Red Bull, iar biletele pot fi achizitionate prin Eventim: Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, cat si online pe http://www.eventim.ro/.

Matter Of-Fact prezinta  Whomadewho/ Kasper Bjorke/ Search DiP/ Sid Le Rock

Matter Of-Fact prezinta Whomadewho/ Kasper Bjorke/ Search DiP/ Sid Le Rock

 

Post Stats
  • 296 words
  • 2005 characters
  • 96 s reading time
  • 148 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/evenimente/evenimente-clubbing/matter-of-fact-prezinta-whomadewho-kasper-bjorke-search-dip-sid-le-rock/">Matter Of-Fact prezinta Whomadewho/ Kasper Bjorke/ Search DiP/ Sid Le Rock</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: