Wreck-It Ralph – Ralph Strica-Tot(2012)

Daca faci parte din generatia celor care pierdeau o multime de ore in salile de jocuri video in anii ’90, ai toate sansele sa fii interesat de Wreck-It Ralph, noua animatie a celor de la Disney. In primul rand, stii probabil ca ideea filmului este una originala. Adio printeselor fratilor Grimm, vrajitoarelor malefice si muzicalurilor inspirate din basme, caci acum ai de-a face cu o poveste care omagiaza cateva dintre cele mai cunoscute jocuri video din toate timpurile, intretesandu-le in jurul lui Wreck-It Ralph.
Wreck-It Ralph  este eroul negativ din jocul Fix It Felix, el incepe sa se intrebe cum e posibil sa-ti iubesti munca atunci cand toti cei din jurul tau urasc ceea ce faci si atunci se razrvateste: ce-ar fi sa devina, macar o data in viata, eroul pozitiv? Pentru a reusi acest lucru, Ralph simte nevoia sa evadeze din jocul sau, dar lumea celorlalte jocuri s-ar putea sa-l ia pe nepregatite pe “anchilozatul” erou, ramas in urma in jocul sau inspirat de popularul Super Mario Bros.
E imposibil sa nu-ti placa ideea acestui film, mai ales cand te gandesti ca Ralph nu este decat un nemultumit care isi ia viata in maini ca sa arate ca poate face si altceva decat ceea ce toti asteapta de la el. Poate crezi ca Ralph nu e decat un oarecare, dar macar are curajul sa-si urmareasca visul, chiar cu riscul de a fi luat in ras de toti cei din jur. Partea proasta este ca Ralph, in disperarea sa de a deveni mai bun, dezlantuie deasupra lumii jocurilor un inamic care ar putea sa-i puna capat acesteia.
 Printre jocurile care au influentat aspectul lui Wreck-It Ralph se numara Super Mario Bros., Donkey Kong, Rampage, dar si mult mai evoluatele Halo, Call of Duty si seria Gears of War. Mario Kart si Super Mario Galaxy pot fi si ele incluse pe lista de influente. O multime de personaje de jocuri video cunoscute si-au gasit loc in film (poti vedea o parte in trailerul de la finalul acestui material) si pentru un gamer adevarat va fi o adevarata incercare sa le recunoasca si localizeze pe fiecare. Cei de la Disney au spus ca alegerea acestor cameo-uri s-a facut dupa ce angajatii companiei au pus numele personajelor lor preferate pe un panou, iar prezenta in film a depins de acordul companiilor.
sursa cinemagia.ro

Wreck-It Ralph - Ralph Strica-Tot(2012)

Post Stats
  • 390 words
  • 2253 characters
  • 127 s reading time
  • 195 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/evenimente/evenimente-filme/wreck-it-ralph-ralph-strica-tot2012/">Wreck-It Ralph – Ralph Strica-Tot(2012)</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: