Expozitia “Coexistente” @ Galeria Simeza

Expozitia “Coexistente” @ Galeria Simeza

☛ 18 – 30 Ianuarie 2021, 07:00 PM, Galeria Simeza (Bulevardul General Gheorghe Magheru 20, București 030167)

Expozitia “Coexistente” cuprinde lucrari de grafica si pictura realizate de artistii Bogdana Contras, Bianca Ionita, Andreea Dosinescu, Eugen Vasile Iovan, Vlad Fodor si Sergiu Moise in cadrul spatiului Galeriei Simeza.

Expozitia prezinta ilustrarea mai multor Universuri paralele, fiecare artist având un Univers propriu si o viziune particulara asupra lumii.
Realitatile concrete sau imaginate creeaza un joc de perceptie intre prezente si absente, intre tipare si diversitate, intre individual si colectiv. Realitatile sunt percepute prin intermediul simturilor la nivel material sau ideologic.

Realitatea materiala, organica este construita dintr-un numar infinit de universuri ce se divid. Imaginile infatiseaza universuri coexistente, ce se deruleaza simultan, dezvaluind forme de viata surprinzatoare.

Corpurile sunt singularizate, se dezvolta izolat, sau compun formatiuni aglomerate. Organismele contin caracteristici comune, similitudini, trasaturi care se repeta, se multiplica, si sunt dispuse in ansambluri, in grupuri de elemente intre care exista conexiuni si corespondente.

Eveniment facebook | go to gallery

Expozitia "Coexistente" @ Galeria Simeza

Expozitia “Coexistente” @ Galeria Simeza

Post Stats
  • 174 words
  • 1432 characters
  • 56 s reading time
  • 87 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/evenimente/expozitii/expozitia-coexistente-galeria-simeza/">Expozitia “Coexistente” @ Galeria Simeza</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: