Expozitia de pictura – Intalniri – Corina Isabela Dobre

Grupul Filos va invita in perioada 20 februarie5 martie la expozitia de pictura „Intalniri”, expozitie gazduita de Libraria Predania. Expozitia va fi vernisata pe data de 20 februarie, ora 18.30. Invitat: Costion Nicolescu.
Corina Isabela Dobre studiaza pictura din 2007, cu Horea Pastina, Simion Craciun si Mihai Sarbulescu. A urmat un curs de master la Universitatea de Arta, Bucuresti. A debutat in 2010, la Arcus, intr-o expozitie de grup. In ianuarie 2013 a expus la Elite Art Gallery, Bucuresti, impreuna cu alti 12 colegi reuniti de catre profesorii lor, Mihai Sarbulescu si Horea Pastina.
Mie imi face bine sa lucrez si pot sa ma bucur impreuna cu cei putini, dispusi sa creada si sa lucreze. De aceea ii simt prieteni pe ei, cei de acum, dar si pe cei dinainte, dispusi, impreuna lucratori. Bun si frumos este sa fie fratii impreuna – si cu adevarat sunt impreuna.” (Horea Pastina – Ascultarea privirii).
Intrarea este libera, in limita locurilor disponibile.
Evenimentul va avea loc la Libraria Predania. Str. Vulturilor nr. 8, Bucuresti. Info: 0746.11.68.13

Expozitia de pictura - Intalniri - Corina Isabela Dobre

Expozitia de pictura – Intalniri – Corina Isabela Dobre

Post Stats
  • 176 words
  • 1235 characters
  • 57 s reading time
  • 88 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/evenimente/expozitii/expozitia-de-pictura-intalniri-corina-isabela-dobre/">Expozitia de pictura – Intalniri – Corina Isabela Dobre</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: