Rencontre- expozitie de grup DanaArtGallery in Muzeul de Arta Constanta

DanaArtGallery spune la revedere vacantei si deschide seria de evenimente programate în această toamnă cu o expozitie de grup în spatiul Muzeului de Artă din Constanta.

Expun:
Andreea Vintilă – pictură
Daniela Zbarcea – pictură
Otilia Canavra – grafică, pictură
Gabriela Anitei – pictură
Valeria Diaconu – pictură
Eugen Vasile Iovan – colaj
Florica Andreescu – pictură
Cornelia Gherlan – pictură
Antoaneta Zoltan – pictură, colaj
Laura Avramescu Cherciu – pictură
Au reunit în acest cadru onorabil cu scopul de a prezenta o parte din lucrările artiștilor DanaArtGallery.
Întâlnirea (Rencontre) doreste să sublinieze existenta unor tineri artisti cu aspiratii comune, dar cu stiluri diferite.
Expozitia propune o descoperire a expresiilor plastice diferite, dar foarte clare, pe care fiecare artist le afisează prin opera sa.
DanaArtGallery este o galerie virtuală de artă care reuneste să adune persoane diverse, din diferite domenii, cum ar fi artisti, colectionari, iubitori de artă, critici de artă, arhitecti, designeri sau scenografi. Tocmai din acest motiv, DanaArtGallery devine locul unde artistii colaborează unii cu ceilalti spre a crea un cadru placut, în care publicul poate admira o operă de artă într-o atmosferă culturală. Mai multe detalii puteti găsi pe http://www.danaartgallery.ro/
Expozitia va fi deschisă în perioada 5-18 septembrie 2012, vernisaj 5 septembrie ora 18.30.

Post Stats
  • 201 words
  • 1451 characters
  • 65 s reading time
  • 100 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/evenimente/expozitii/rencontre-expozitie-de-grup-danaartgallery-in-muzeul-de-arta-constanta/">Rencontre- expozitie de grup DanaArtGallery in Muzeul de Arta Constanta</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: