Suceava de Altadata by Daniel Relenschi @ Epicentru Pub – Suceava

Suceava de Altadata by Daniel Relenschi @ Epicentru Pub – Suceava

| 05.07.2019, Epicentru Pub – Suceava (Strada Republicii, nr. 10 B), la orele 18:00

Suceava, unul dintre cele mai vechi si mai importante orase ale Romaniei, fascineaza prin varietatea de culturi si stiluri arhitecturale, inspirand multe generatii de artisti de-a lungul vremii. Este si cazul lui Daniel Relenschi, pictor originar din Dorohoi, Botosani, care prezinta expozitia ” Suceava de Altadata“, o colectie de lucrari de grafica ce cuprinde o buna parte din frumusetile Sucevei, cu cladirile ei impresionante, bisericile si manastirile de o frumusete aparte, Cetatea de Scaun a Sucevei cu atmosfera de altadata a acesteia, inca pastrata si conservata atat de atent si astazi.

Vernisajul expozitiei ” Suceava de altadata ” are loc Vineri 5 Iulie, in cadrul Epicentru Pub- Suceava (Strada Republicii, nr. 10 B ), la orele 18:00.
Expozitia este cu vanzare.

Eveniment Facebook | Pagina Facebook

*****artist|*****

Despre Daniel Relenschi
Nascut si crescut intr-o familie de artisti, Daniel Relenschi este primul pictor 3D din Romania. Urmand pasii mamei sale, a descoperit pasiunea pentru pictura de cand avea 3 ani.
Inca din perioada liceului, studiind design-ul vestimentar, a inceput sa lucreze ca designer de manufactura in Botosani, orasul in care a crescut. Acesta a fost doar inceputul unui drum plin de colaborari cu designeri celebri din Romania.
Pe langa activitatea de designer, picturile sale sunt apreciate la nivel international, fiind expuse nu numai in Romania, dar si in Germania, spre exemplu, la Castelul Neuburg an der Kammel.
Dupa ce a realizat in 2011 o pictura 3D pe asfalt, Daniel a devenit primul pictor 3D din Romania, utilizand tehnica unui singur punct de perceptie, tehnica pe care a adus-o ulterior si pe panza si sticla.

Suceava de Altadata by Daniel Relenschi @ Epicentru Pub - Suceava

Suceava de Altadata by Daniel Relenschi @ Epicentru Pub – Suceava

Post Stats
  • 287 words
  • 2000 characters
  • 93 s reading time
  • 143 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/evenimente/expozitii/suceava-de-altadata-by-daniel-relenschi/">Suceava de Altadata by Daniel Relenschi @ Epicentru Pub – Suceava</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: