International Romani Art Festival 2012

Odata cu cea de-a sasea editie a festivalului, IRAF se asaza in capitala. Bucurestiul va gazdui astfel in perioada 7-10 iunie urmatoarea editie a unuia dintre cele mai mari si mai complexe evenimente culturale de gen din lume.
Recunoscut si premiat la nivel international, IRAF aduce in cele 4 zile ale sale peste 30 de activitati felurite, reunind in programul sau reprezentatii artistice si de mestesug din toate genurile si formele de la muzica, dans, teatru, film, fotografie, moda, lansari de carte, pana la prestatii stradale, targuri de mestesugari si activitati pentru persoanele private de libertate, la acestea adaugandu-se numeroase actiuni de informare si implicare sociala (sesiuni de informare, dezbateri, mese rotunde, workshopuri, etc) si activitati dedicate copiilor. Totul intr-un mediu multicultural, dinamic si surprinzator, care urmeaza sa aduca in fata publicului lucrari, reprezentatii , initiative si oameni de valoare din nu mai putin de 11 tari.
Lasa-te cuprins si surprins de International Romani Art Festival, sau ceea ce noi numim Roma, Balkan and world music. Art and human philosophy. Adica prestatii artistice de calitate intr-un concept uman, cald care aduna, uneste si provoaca cu multa creativitate la un anumit mod de a fi.

International Romani Art Festival  7-10 Iunie 2012

International Romani Art Festival 2012

International Romani Art Festival 2012

Post Stats
  • 208 words
  • 1432 characters
  • 67 s reading time
  • 104 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/evenimente/festivaluri/international-romani-art-festival-2012/">International Romani Art Festival 2012</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: