Outlook Festival Launch Party @ arena dnb (JENNA G – SUKH KNIGHT – PHAELEH)

Sambata, 24 martie, la Arenele Romane, arena dnb prezinta cea de-a doua petrecere din 2012. Petrecerea este si incalzirea oficiala in Romania pentru cel mai mare festival de dubstep din Europa, OUTLOOK FESTIVAL. Editia din acest an se va desfasura ca de obicei in Croatia, in perioada 30 august – 3 septembrie 2012. Mai multe detalii gasiti pe pagina oficiala.
Artistii invitati sunt britanicii JENNA G, SUKH NIGHT si PHAELEH alaturi de romanii GRID si LMK, cu baietii de la VEDEM si PLUS la visuals.
JENNA G este cea mai apreciata voce din drum and bass, fiind supranumita “Regina dnb-ului”. Originara din Manchester, Jenna a lansat piese cu aproape toti artistii importanti din scena de muzica de dans underground, de la Netsky, Logistics sau Sigma pana la Doctor P, Zed Bias sau D1 de la Chase & Status sau The Qemists pana la dBridge sau Clipz & Die.

SUKH KNIGHT este un producator special de dubstep, cu un stil propriu inimitabil. Fiecare piesa produsa de el este deja clasica. Cateva piese produse de el sunt: “Up in Smoke”, “Jinglist”, “Lick it”, “Diesel not petrol” sau “Ganja”. Pe langa piesele proprii, Sukh are si o serie de remixuri prin care s-a facut remarcat, cum este recenta “Get Ready” a lui Congo Natty. Impreuna cu Gowers, Blue Bear, Stanza & Chunky formeaza TRUE TIGER, actualmente pregatind albumul de debut programat a fi lansat in 2012. Pana acum au produs si remixat piese cum sunt: “Be like me” (impreuna cu Snoop Dog), “Slang like this” (cu P Money) sau “In the air” (cu Professor Green si Maverick Sabre).

PHAELEH a inceput sa produca muzica in 2006 cand a fost fascinat de fenomenul dubstep care a maturat scena muzicala britanica. Fiind educat in muzica clasica, si-a creat rapid un stil propriu care variaza de la inaltimile muzicii electronice nordice pana la cele mai mari adancimi ale dubstepului. A produs piese cum sunt “Fallen Light”, “Afterglow” sau “Lament”. Phaeleh trebuie vazut insa pe viu pentru a intelege intreaga lui poveste.

 

Totul se va desfasura in Arenele Romane in cort incalzit incepand cu ora 22:00.
Va invitam sa urmariti evenimentul pe Facebook pentru a afla detalii despre artisti, informatii despre program si a participa la concursuri cu invitatii.
Sambata, 24 martie 2012, Arenele Romane (Parcul Carol, strada Cutitul de Argint, nr. 26)

Acces:
20 lei in avans la Boarder’s
30 lei la poarta

Outlook Festival Launch Party @ arena dnb (JENNA G - SUKH KNIGHT - PHAELEH)

Outlook Festival Launch Party @ arena dnb (JENNA G - SUKH KNIGHT - PHAELEH)

Post Stats
  • 405 words
  • 2690 characters
  • 132 s reading time
  • 202 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/evenimente/festivaluri/outlook-festival-launch-party-arena-dnb-jenna-g-sukh-knight-phaeleh/">Outlook Festival Launch Party @ arena dnb (JENNA G – SUKH KNIGHT – PHAELEH)</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: