REVOLUTION Festival | 1-3 iunie | Timisoara

Cea de-a treia editie REVOLUTION Festival va avea loc in acest an, in perioada 1-3 iunie, in Timisoara, aducand laolalta publicul ce impartaseste aceleasi gusturi pentru muzica si aventura. Dupa ce editia de anul tecut a reusit sa stranga peste 15.0000 de oameni la Muzeul Satului Banatean, Revolution Festival se intoarce cu un nou concept si o zi in plus in program, o experienta completa reunita sub sloganul Revolution Non-Stop! Noul format va include si workshop-uri, panel-uri deschise, spectacole moderne, afterparty-uri si multe alte surprize.

Line-up-ul include deja douazeci si cinci de artisti ce se vor desfasura in cele sapte zone ale festivalului. Eroii muzicii electronice Rudimental si Sigala, legendele metal-ului Eluveitie, favoritii publicului Dubioza Kolektiv si celebrii DJ Dubfire si Lee Buridge vor fi headlinerii line-up-ului ce raspunde tuturor gusturilor muzicale. Set-up-ul festivalului ofera oportunitatea unor experiente unice, transformand muzeul intr-o platforma pentru arta si muzica pentru toti cei care iubesc aventura si distractia. Zonele de concert vor include Scena Principala/Main Stage si zona Xtreme ce se intoarce cu un nou concept si unde vom avea ocazia sa ii ascultam live pe Dubioza Kolektiv (B&H), Eluveitie (CH), legendarii GBH (UK), Infected Rain (MOL), Bleed Someone Dry (ITA), Last Hope (BUL), alaturi de alte nume ce urmeaza sa fie anuntate. Alte trupe si artisti locali si regionali ce se vor alatura line-up-ului de la Revolution Festival sunt Macanache si The Putreds, Alternosfera, Suie Paparude, BAB, All Friends Band etc.

Muzica electronica va putea fi ascultata pe patru scene, incepand cu Scena Principala – Music Guru, ce va gazdui set-ul spectaculos al celor de la Rudimental ( DJ set ) si show-ul de tip carnaval marca Sigala! Cei care isi petrec noptile in cluburi vor avea ocazia sa danseze pana in zori la Electric Apex pe muzica celebrilor Dubfire and Lee Burridge. Partenerii de la Sunwaves Festival vor aduce la Revolution unii dintre cei mai importanti DJ ai lor, printre care Premiesku, Priku, Mahony, Dobrikan.

Fanii Drum’n’Bass nu au nevoie de prezentari atunci cand vine vorba despre legendarii LTJ Bukem care vor fi acompaniati de duo-ul britanic, Delta Heavy! Romanii Gojira & Planet H vor aduce cu ei nebunia pe Scena Principala, alaturi de DJ-ul local, K-Lu.
Rave-ul va atinge cote maxime la Gaia Trance zone, iar ritmurile vor fi inaltatoare pe scena Drum’n’Bass.

Continental Drifts, conceptul din spatele scenei Shangri-La Hell de la Glastonbury si Club Dada de la Bestival isi unesc fortele cu Revolution Festival pentru a aduce in exclusivitatea pentru publicul de la Timisoara LUNATICA, Orasul Revolutionar – o municipalitate a nebuniei, zone diferite de arta, muzica, spectacole zilnice, workshop-uri si performance-uri speciale de la AUĂLEU prezinta CIRCUS MUNDI si multe alte show-uri cu invitati speciali si surpize. Vor fi incluse si zona reggae Zion Love ce va aduce cu sine energia pozitiva si Cubalkan, acolo unde veti putea sa simtiti rimturile dansatorilor cubanezi si cele latino pana in zorii diminetii. Haideti si voi sa faceti faceti parte din Comitetul Revolutionar si sa ne ajutati sa construim impreuna un viitor nou si radical

Mai multe informatii, aici>>>

REVOLUTION Festival | 1-3 iunie | Timisoara

REVOLUTION Festival | 1-3 iunie | Timisoara

Post Stats
  • 527 words
  • 3412 characters
  • 171 s reading time
  • 263 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/evenimente/festivaluri/revolution-festival-2017/">REVOLUTION Festival | 1-3 iunie | Timisoara</a>

REVOLUTION Festival | 1-3 iunie | Timisoara
Muzeul Satului Banatean, Strada Avram Imbroane,Timișoara,Timișoara-300136
01/06/2017
03/06/2017
REVOLUTION Festival va avea loc in perioada 1-3 iunie, in Timisoara, aducand laolalta publicul ce impartaseste aceleasi gusturi pentru muzica si aventura.

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: