Summer Well Festival @ Domeniul Stirbey din Buftea

Summer Well Festival va avea loc si in 2013 pe Domeniul Stirbey, aflat la Buftea, la 15 km de Bucuresti. Domeniul este una dintre cele mai frumoase locatii din jurul Bucurestiului; un parc amenajat pe mai mult de 25 de hectare de catre familiile boieresti care l-au locuit de-a lungul ultimelor doua secole – Stirbei si Bibescu – care a fost modernizat si dotat in anii recenti de proprietarii sai, Bucharest Arena.
Zona principala a festivalului va fi Peluza Centrala, acolo unde va fi amplasata scena principala a festivalului. In jurul lacului interior vor exista terase si zone de relaxare, iar pe malul lacului Buftea vom avea din nou Sunset Cafe. Zona “food court” se va extinde (la fel si oferta culinara a festivalului) si noi zone de activitati (indoor si outdoor) vor fi dezvoltate in sala Regina Maria si in Palatul Stirbey. Partenerii festivalului pregatesc programe care sa umple ziua de festival si care sa adauge un plus de distractie pentru cei care isi doresc ceva mai mult decat muzica live.
Editia 2013 a festivalului Summer Well va avea loc pe 10 si 11 August la Domeniul Stirbey din Buftea. Detalii despre line-up, Domeniul Stirbey se gasesc pe paginile oficiale ale festivalului: http://www.summerwell.ro/ si www.facebook.com/SummerWellFestivalOfficial

Program Summer Well Festival:

10 august 2013

THE XX
Albumul lor de debut, lansat in 2009, a fost inclus pe lista “Best of the year” a publicatiilor Rolling Stone si NME. In 2010 au primit premiul Mercury pentru cel mai bun album al anului, iar in 2013 au fost nominalizati la Brit Awards la categoria “Best British Group”. Cantecul lor cel mai nou, “Together”, apare pe coloana sonora a filmului “The Great Gatsby”. Ii vom vedea pe The XX pe 10 august!

GLASVEGAS
Scotienii de la Glasvegas s-au bucurat de aprecierea fanilor si a criticilor chiar de la lansarea primului lor album, in septembrie 2008, ce a urcat pe locul 2 in UK Album Charts, a fost nominalizat pentru Mercury Music Prize si a primit discul de platina in Marea Britanie. De un mare succes s-a bucurat si in America de Nord si in Suedia (unde albumul a primit discul de aur). Glasvegas vin la Summer Well pe 10 august, unde vor canta cu siguranta si piese de pe ultimul lor album – “Later…When The TV Turns To Static” (lansat anul acesta).

MICHAEL KIWANUKA
Michael Kiwanuka a castigat BBC Sound in ianuarie 2012 si a cantat in deschiderea lui Adele in cadrul turneului sustinut de aceasta in 2011. Ne intalnim cu Kiwanuka la Summer Well, pe 10 august, cand vom asculta piese de albumul lui de debut, “Home Again”.

EUGENE McGUINNESS
Unul dintre cei mai talentati chitaristi din noua generatie de muzicieni britanici, Eugene McGuinness e cunoscut datorita hit-ului “Sugarplum”. Dar mai nou piese precum “Lion” sau “Harlequinade” se fac auzite din ce in ce mai des in playlist-urile radiourilor din intreaga lume; ultimul sau album, “The Invitation to the Voyage” a primit o multime de review-uri pozitive si l-a propulsat in centrul atentiei iubitorilor de muzica din intreaga lume. Eugene McGuinness va canta la Summer Well pe 10 august.

BLOOD RED SHOES
Blood Red Shoes canta impreuna din 2005, au lansat pana in prezent 3 albume si au sustinut sute de concerte live in toata lumea. Au cantat pe scenele unora dintre cele mai mari festivaluri din lume (Summer Sonic, Reading and Leeds, T in the Park etc.) iar in aceasta vara adauga pentru prima data Romania pe lista locurilor in care au impresionat publicul de rock alternativ. Ne intalnim cu Blood Red Shoes pe 10 august!

11 august 2013

SUEDE
Suede au inceput revolutia brit-pop si o retrezesc in 2013. Noul lor album, “Bloodsports”, a aparut anul acesta si critica il considera unul dintre cele mai bune comeback-uri din istoria recenta a muzicii britanice. Dar Suede sunt mult mai mult decat o trupa de studio buna. Pe Suede trebuie sa-i vezi live, pentru ca show-urile lor sunt fenomenale iar in 2013 Brett & Co. sunt intr-o forma extraordinara.

THE VACCINES
Al doilea album The Vaccines, “Come of Age” (lansat anul trecut) a intrat direct pe locul 1 in Marea Britanie. Anul 2013 le-a adus o nominalizare in cadrul Brit Awards pentru Best Live Act, iar la NME Awards au fost nominalizati la doua categorii: Best British Band si Best Album. Pe 6 iulie vor canta in deschiderea celor de la The Rolling Stones in Hyde Park, Londra, iar pe 11 august se intorc in Romania pentru Summer Well!

EVERYTHING EVERYTHING
“Arc”, noul album Everything Everything este unul dintre favoritele pentru castigarea Mercury Prize 2013. Albumul i-a transformat pe cei patru britanici in vedete, iar piesa lor, “Kemosabe”, este unul dintre hit-urile acestui an. Everything Everything vor canta in aceasta vara la Glastonbury, T in the Park, Benicassim, Isle of Wight si, bineinteles, la Summer Well.

SPECTOR
Sunt carismatici, se imbraca cu stil si canta exceptional. Spector sunt trupa perfecta pentru Summer Well. Muzica lor este o combinatie intre “Roxy Music si The Strokes, The Killers si Kanye West”. Primul lor album, “Enjoy It While It Lasts”, a fost lansat in august anul trecut si o sa celebram un an de la aparitia lui la Summer Well. “Chevy Thunder”, “Never Fade Away” sau “Grey Shirt and Tie” se vor auzi la Domeniul Stirbey pe 11 august.

THE FAMILY RAIN
The Family Rain au terminat inregistrarile pentru primul lor album cu producatorul Jim Abbiss, cu care Arctic Monkeys au lucrat la primul lor disc, IAMX la albumul recent lansat, “Unified Field”, iar Adele la “19” si “21”. Primul lor cantec, “Trust me… I’m a genius” este deja cunoscut, un nou single (“Pushing It”) a aparut luni, iar discul va fi lansat anul acesta de catre Mercury Records.

Summer Well Festival va avea loc pe 10 si 11 August la Domeniul Stirbey din Buftea. Detalii despre line-up, Domeniul Stirbey se gasesc pe paginile oficiale ale festivalului

Summer Well Festival va avea loc pe 10 si 11 August la Domeniul Stirbey din Buftea. Detalii despre line-up, Domeniul Stirbey se gasesc pe paginile oficiale ale festivalului

Post Stats
  • 957 words
  • 6150 characters
  • 312 s reading time
  • 478 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/evenimente/festivaluri/summer-well-festival-domeniul-stirbey-din-buftea/">Summer Well Festival @ Domeniul Stirbey din Buftea</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: