Lansare album “2012” Trupa Vama @ Sala Palatului

Pe 28 mai formatia VAMA lanseaza un nou album printr-un concert la Sala Palatului. Noul material discografic se numeste “2012” si reuneste 14 cantece despre iubire, libertate, speranta, vise, schimbare. Temele universale care se regasesc frecvent in versurile VAMA sunt abordate pe acest album dintr-o perspectiva noua.

Pentru noi acest album înseamnă foarte mult. Mai mult dâcat un material musical, este o opţiune. Aceea de a face muzica în care credem. Nu e uşor în vremurile noastre, dar este extrem de important să fii mulţumit şi împăcat cu ceea ce creezi. Aşa că, putem spune cu mâna pe inimă că asta este muzica pe care ştim şi vrem s-o facem. Fără compromisuri. Şi cu multă speranţă.
A fost o muncă de trei ani de zile. Sunt cântece la care am lucrat şi câte două luni. Trei ani în care Vama s-a sudat, s-a consolidat, relaţiile muzicale s-au întărit şi noi am evoluat. Roadele ar trebui să le culegem acum, la lansarea acestui material către public.
Este un moment de schimbare muzicală, este un nou început. Iubirea, speranţa, încrederea, visele, fricile sunt tot acolo, dar ne uităm altfel către ele. Din locul în care am ajuns împreună. Când unii cred că lumea se apropie de sfârşit noi credem că ea trebuie să înceapă. Pentru toate astea, pentru momentul de acum, albumul nostru se va numi simplu: 2012.” Tudor Chirilă

Despre concert…
Încercăm să punem în joc toate resursele creative care să dea forţă vizuală muzicii noastre. Concepem un show care să fie mai mult decât un concert: o poveste. Ne vom folosi de tot arsenalul din dotare: lumini, video, momente de teatru, dans. Publicul va pleca de la acest eveniment cu imagini foarte puternice întipărite pe retină. Va fi mai mult decât divertisment.”

Biletele la concert au fost puse în vânzare şi se găsesc online pe http://www.eventim.ro,www.bilete.ro/, www.biletoo.ro, www.myticket.ro, www.vreaubilet.ro, la casa de bilete Sala Palatului, în librăriile Cărtureşti, Humanitas, Diverta, Adevărul, Mihai Eminescu, în magazinele Domo, Germanos, Orange, Vodafone, Muzica, la oficiile Poştei Române semnalizate Bilete.ro.

Cadou pentru fanii de pe Facebook
Am pus la dispozitia fanilor 300 de bilete cu discount de 20%. Astfel, fiecare fan VAMA de pe Facebook poate descărca un cod unic pe care îl poate folosi pentru cumpărarea unui bilet cu discount de pe www.eventim.ro.

Lansare album "2012" Trupa Vama @ Sala Palatului

Lansare album "2012" Trupa Vama @ Sala Palatului

Post Stats
  • 438 words
  • 2585 characters
  • 142 s reading time
  • 219 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/evenimente/lansari/lansare-album-2012-trupa-vama-sala-palatului/">Lansare album “2012” Trupa Vama @ Sala Palatului</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: