Lansare – Concert The Romania Jazz Collection

A&A Records, Fundatia Muzza si CV Events va invita la evenimentul de lansare a celei mai reprezentative colectii de jazz din 2011: The Romanian Jazz Colection.
Va asteptam, vineri, 30 martie la Passage Club (Bd.Victoriei nr. 52), de la ora 21:30, la un concert Luiza Zan & Friends care marcheaza astfel lansarea The Romanian Jazz Collection.
Conferinta de presa si sesiunea de autografe va avea loc de la ora 21:00
Cel de-al doilea album care contine selectii inregistrate in cadrul Galei Premiilor anuale de jazz, respectiv din 2011 pe anul precedent, beneficiaza, fata de cel anterior, de un plus de calitate artistica si tehnica.
The Romanian Jazz Collection, reuneste pe acelasi disc aproape toti muzicienii autohtoni valorosi ai momentului, care, deşi din generatii diferite, se exprima printr-o mare diversitate stilistica ce ilustreaza orientarile interpretative nu doar din România, ci din intreaga lume jazz-istica.
In felul acesta, vom putea asculta sau reasculta jazz clasic cu Puiu Pacu Trio, solist Aldo Blaga si cu Costinel Mirea Quartet, jazz modern be-bop cu Trio Sorin Zlat si cu grupul sibian Silex, blues-jazz fusion cu grupul timisorean Bega Blues Band, solista Maria Chiorean si cu Duo Sorin Romanescu-Alex Man chitare, solista invitata Luiza Zan, jazz-rock fusion cu grupurile Marius Pop&M Theory si Capriel Dedeian & Jazz Challenge, invitat cunoscutul saxofonist Garbis Dedeian.
De asemenea, se regasesc pe CD si doua piese usor atipice, „Summertime” de G.Gershwin intr-o interpretare a Mirelei Zafiri impreună cu Bega Blues Band care ne duce cu gandul la opereta si balada „Memories of you” dedicata de pianistul George Natsis, in numele organizatorilor, regretatului clarinetist de mare talent, care a fost Alin Constantiu.
Lansare CD + concert The Romania Jazz Collection-30 martie/21:00/ Passage Club

Lansare - Concert The Romania Jazz Collection

Lansare - Concert The Romania Jazz Collection

Post Stats
  • 298 words
  • 1982 characters
  • 97 s reading time
  • 149 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/evenimente/lansari/lansare-concert-the-romania-jazz-collection/">Lansare – Concert The Romania Jazz Collection</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: