Lansare Ghidul de cariera juridica „Drum in Drept”. Editia 3

ELSA Bucuresti lanseaza numarul 3 al Ghidului de cariera juridica „Drum in Drept”, miercuri, 14 noiembrie, ora 11:30 la Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti.
Drum in Drept reprezinta singurul ghid de cariera juridica din Romania, aflat in acest an la cea de-a 3-a editie si reprezinta un proiect ELSA Bucuresti, cea mai mare asociatie europeana a studentilor la drept. Acest ghid se adreseaza studentilor la drept si isi propune sa fie un realsprijin pentru acestia. Aceasta editie are un aer avangardist, abordand teme precum criminalitatea informatica, diplomatia, dreptul aerian si maritim, povestite de juristi ce lucreazain aceste domenii.Ghidul va ajunge in marile centre universitare din Romania – Arad, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Sibiu, Timisoara, Constanta –intr-un tiraj de 3000 de exemplare.
Conferinta de lansare a ghidului va avea loc in data de 14 noiembrie, la ora 11:30, la Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti. In cadrul evenimentului vor participa speakeri de renume, ce vor aborda o tema de interes pentru studenti – Importanta internshipului in cariera viitorilor juristi – urmand a avea o discutie libera cu participantii.
In prima parte a conferintei se va discuta despre internshipuri in cadrul caselor de avocatura, cu accent pe metodele de recrutare si asteptarile pe care le au acesti angajatori de la studentii aplicanti, si despre profesia de avocat. Studentii vor avea ocazia sa discute cu Anca AlbulescuPartener bpv GRIGORESCU STEFANICA, Cornel PopaPartener Tuca, Zbarcea & Asociatii, Raluca FeraruSenior Associate Pop&Pepa, Bogdan BibicuPartener Kinstellar, Alina MihailaSenior ManagingAssociateKPMG si Florin DutuPartener Voicu Filipescu.
In cea de-a doua parte, discutia se va centra pe internshipurile in organizatiile internationale si in institutiile europene –cum aflam despre ele, criterii de selectie, metode de recrutare – si alte oportunitati precum Serviciul European de Voluntariat, si va fi facilitata de Ruxandra Costache – Legal Counsel World Bank, RaduMagdin- CEO SmartLink Communications, fostofiter de presa la Parlamentul Europeansi Miruna Covaci -Information Officer EurodeskRomania.
Parteneri media:
ambition.ro, avocatura.com , cariereonline.ro, curieruljudiciar.ro, beck.ro, edu-news.ro, educativa.ro, juridice.ro, romaniapozitiva.ro ,student.romaniacurata.ro, studentdinprovincie.ro, stiriong.ro si studentie.ro.

Lansare Ghidul de cariera juridica „Drum in Drept”. Editia 3

Lansare Ghidul de cariera juridica „Drum in Drept”. Editia 3

Post Stats
  • 362 words
  • 2622 characters
  • 118 s reading time
  • 181 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/evenimente/lansari/lansare-ghidul-de-cariera-juridica-drum-in-drept-editia-3/">Lansare Ghidul de cariera juridica „Drum in Drept”. Editia 3</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: