Mediocracy – “Memory Hole” lansare E.P. @ Fabrica

Pe data de 22 martie, The Invisible Guest si Club Fabrica va invita la primul show Mediocracy din 2012, care coincide si cu lansarea celui de-al 3-lea material, un E.P. format din 3 piese adunate sub numele de “Memory Hole“. In plus, trupa Mediocracy se bucura sa ii aiba ca invitati speciali pe Spiritual Ravishment (Oradea), Deadeye Dick (Bucuresti) si Void Forger (Bucuresti/Bacau).
Show-ul va incepe la ora 20:00 si pretul unui bilet este de 15 lei (acestea se gasesc numai la intrare, in ziua concertului).
Coperta discului a fost realizata de vocalul trupei, Viez, in vreme ce piesele au fost inregistrate integral live, mixate si masterizate de catre Marius Costache. Aceste piese, precum si un interviu in exclusivitate acordat Asiluum Records pot fi urmarite mai jos.

E.P.-ul “Memory Hole” este un produs sustinut de Metalfan Records Division si Asiluum Records. Acesta va fi lansat ca si varianta de download free pe Asiluum.com pe data de 20 martie, urmand ca cei carora le-a placut ce au ascultat sa isi poata cumpara discul pe data de 22 martie, in cadrul concertului din Club Fabrica.”

Mediocracy – “Memory Hole” lansare E.P. @ Fabrica

Mediocracy – “Memory Hole” lansare E.P. @ Fabrica

Post Stats
  • 196 words
  • 1268 characters
  • 63 s reading time
  • 98 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/evenimente/lansari/mediocracy-memory-hole-lansare-e-p-fabrica/">Mediocracy – “Memory Hole” lansare E.P. @ Fabrica</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: