Ralph Labell lanseaza in Romania “Forbidden Love(Beautiful Girl)”

Ralph Labell este un cunoscut Dj si producator din L.A, fiind o prezenta obisnuita a cluburilor locale si nu numai. Pana sa ajunga sa produca muzica comerciala, Ralph a promovat genul underground, un gen pe care artistul il indrageste in mod deosebit.

Acesta se lanseaza pe piata muzicala romaneasca cu primul sau clip, “Forbidden Love(Beautiful Girl)”, piesa compusa de catre un olandez. Clipul doreste sa evidentieze mesajul piesei, “Un mesaj pozitiv si tineresc, despre experientele frumoase pe care le traieste un adolescent.”, declara artistul.

Intrebat ce parere are despre industria muzicala romaneasca, Ralph Labell ne-a marturisit ca:“Apreciez muzica romaneasca si ma bucur ca am reusit sa imi lansez piesa intr-o tara cu atatea produse muzicale de calitate. Am realizat ca daca piesa reuseste sa castige public in Romania, este o piesa buna si acest lucru ma surprinde intr-un mod extrem de placut.”

Post Stats
  • 145 words
  • 921 characters
  • 47 s reading time
  • 72 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/evenimente/lansari/ralph-labell-lanseaza-in-romania-forbidden-lovebeautiful-girl/">Ralph Labell lanseaza in Romania “Forbidden Love(Beautiful Girl)”</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: