Regina mea – noul videoclip John Diamond & Tony P

Regina mea – noul videoclip John Diamond & Tony P

John Diamond si Tony P, lanseaza noul single, “Regina mea”, in colaborare cu Sylvie. Piesa, insotita de un binemeritat videoclip, special pentru fanii lor, este o productie Diamond Records si va asteapta sa intrati pe canalul propriu de youtube pentru abonare.
Pornind de la o colaborare si o prietenie veche, vizitand studioul “Diamond Records”, Tony P a auzit instrumentalul si viorile, ceea ce la momentul respectiv era schita acestui proiect si s-a simtit inspirat sa contribuie la creatie. Au alaturat imediat trompete, textul a venit de la sine si apoi toate ideile constructive s-au adaugat ca piesele pe o tabla de sah.

Tony s-a gandit la femeia suprema, femeia loiala, “Regina” pe care fiecare barbat o doreste langa el, o viseaza, si s-a gandit sa o asocieze pe Sylvie proiectului, pentru ca, spunea acesta: “are voce misto, e perfecta pentru piesa si sigur va adapta flow-ul asa cum trebuie”.
Piesa este o combinatie de trap, rap, hip-hop si pop, iar partea de productie audio si video ii apartin lui John Diamond, un artist care se implica total in proiectele sale si e foarte atent la detalii. El este cel care a pus totul intr-o tabla de sah, a butonat zeci de ore in studioul muzical, a filmat in croma si a transformat ceea ce au visat doi prieteni la o mica discutie de studio, intr-o piesa foarte reusita si un videoclip adecvat.

Vizionare placuta!

Regina mea – noul videoclip John Diamond & Tony P

Regina mea – noul videoclip John Diamond & Tony P

Post Stats
  • 259 words
  • 1569 characters
  • 84 s reading time
  • 129 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/evenimente/lansari/regina-mea-noul-videoclip-john-diamond-tony-p/">Regina mea – noul videoclip John Diamond & Tony P</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: