Stefan Banica a lansat videoclipul piesei “Ce e dragostea?”

Stefan Banica a lansat aseara, in cadrul emisiunii Happy Hour, la ProTV, videoclipul celui mai nou single extras de pe albumul „Altceva” – „Ce e dragostea?”. Artistul a vorbit despre “Altceva”, noul sau material discografic, despre turneul national cu acelasi nume, care va promova albumul „Altceva” in 9 orase din tara, dar si despre inedita colaborare cu Marius Moga
“Ce e dragostea?” – Stefan Banica featuring Marius Moga – este un cantec proaspat, cu influente R&B. Filmarile videoclipului au avut loc intr-o atmosfera romantica, la Palatul Snagov, in regia lui Iulian Moga. Clipul a fost conceput intr-o cheie dramatica, punand in valoare versurile piesei, personajele rememorand momente ale unei relatii apuse si regretul de a intelege abia la final ce e dragostea cu adevarat.
Mai mult decat atat, astazi, 24 octombrie, incepand cu orele 18:30 va avea loc o super sesiune de autografe in AFI Palace Cotroceni (zona pationar), in cadrul careia Stefan Banica va lansa albumul “Altceva”, prezentat de Dj-ul Europa FM, Florin Badea.
Albumul  “Altceva“  contine 13 cantece, incluzand 2 bonus track-uri. Unul dintre bonus track-uri este «Noaptea de Craciun“, un cantec nou de Craciun, care a dat si titlul concertelor de Craciun din acest an – “O noapte de Craciun cu Stefan Banica“ – care vor avea loc pe 13 si 14 decembrie la Sala Palatului. Iata alte cateva titluri de pe noul material: “Alerg printre stele“,“Vino“,“Inger pe pamant“,“Pana la capat“ sau “E-un caine maxim, ba!“. De asemenea, piesa“ Nu e prea tarziu“, care a fost deja promovata ca single si videoclip, se va regasi pe album.
In aceasta seara fanii lui Stefan Banica, si nu numai, sunt asteptati cu mic, cu mare, in AFI Palace Cotroceni (zona pationar), incepand cu 18 :30, la evenimentul de lansare a albumului “Altceva“!

 

Post Stats
  • 285 words
  • 1887 characters
  • 92 s reading time
  • 142 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/evenimente/lansari/stefan-banica-a-lansat-videoclipul-piesei-ce-e-dragostea/">Stefan Banica a lansat videoclipul piesei “Ce e dragostea?”</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: