Tonik Obiektiv: un nou single “Pe Baricade” | Video

In pragul aniversarii de 17 ani, Tonik Obiektiv a pregatit un single nou – Pe Baricade, o productie Obiektiv Music Romania. Melodia este interpretata in colaborare cu Cocoon Kills, Syan Lion, Tony Batranu, Johnny M, WTF si E.R.U.

Productia muzicala pentru „Pe Baricade” a fost realizata de Johnny M, iar aranjamentul muzical, mixajul si masterizarea de John Diamond la Diamond Records.
Piesa se bucura si de un videoclip pe masura, regizat de Paval Catalin si Tonik Obiektiv. De post-productia clipului s-au ocupat ALens (Imagine, editare si montaj), Martin Basile (Imagine), Liviu Postolache (Imagine), Serban Eugen (Imagine) si E.R.U. Productions (Imagine).

Videoclipul a fost filmat in Genova (Italia), Bucuresti, Baia Mare, Bacau si Calarasi.
Single-ul „ Pe Baricade ” este extras de pe best of-ul „Pierdut printre amintiri”. Materialul este disponibil incepand de astazi, 20 septembrie, atat online, cat si in editie limitata in format fizic.

Vizionare placuta!

Post Stats
  • 146 words
  • 987 characters
  • 47 s reading time
  • 73 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/evenimente/lansari/tonik-obiektiv-video-pe-baricade/">Tonik Obiektiv: un nou single “Pe Baricade” | Video</a>

Summary
Pe Baricade - un single nou Tonik Obiektiv
Article Name
Pe Baricade - un single nou Tonik Obiektiv
Description
In pragul aniversarii de 17 ani, Tonik Obiektiv a pregatit un single nou - Pe Baricade, o productie Obiektiv Music Romania. Melodia este interpretata in colaborare cu Cocoon Kills, Syan Lion, Tony Batranu, Johnny M, WTF si E.R.U.
Author
mediatarget.ro

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: