Trupa Cargo a lansat un nou single, “Nu ma lasa sa-mi fie dor”

Trupa Cargo a lansat un nou single, “Nu ma lasa sa-mi fie dor”, alaturi de MediaPro Music.
Cargo semneaza muzica si versurile noii piese, o balada emotionanta de dragoste, parte din lucrarea “A cincea dimensiune”. “Noi cantam despre tot ceea ce ne inconjoara, iar iubirea face parte din viata noastra. “Nu ma lasa sa fie dor” este o melodie de dragoste cu un mesaj puternic, care vorbeste despre iubire, cel mai puternic element de pe planeta”, a spus Adrian Barar, chitaristul trupei Cargo.
Mai mult decat atat, Cargo pregateste fanilor o surpriza de proportii! Pe 15 mai, vor sustine un concert in Garajul Europa FM, ocazie cu care vor arata in premiera fanilor prezenti noul lor videoclip, pentru piesa “Nu ma lasa sa-mi fie dor”.
“Pe langa faptul ca vom sustine un concert in Garajul Europa FM, vom face si ceva cu totul inedit. Toti artistii isi lanseaza noile videoclipuri la TV, noi vom lansa insa clipul nostru la radio, impreuna cu toti fanii care ne vor fi alaturi la eveniment”, a mai spus chitaristul.
Cargo inseamna Adi Barar – chitara, Adrian Igrisan (baciu)- voce, Tavi Pilan- tobe, Ionut Carja – clape si Florin Barbu – bass. Mai multe informatii despre artisti puteti gasi pe pagina oficiala de Facebook a formatiei: http://www.facebook.com/cargorock

Trupa Cargo a lansat un nou single, “Nu ma lasa sa-mi fie dor”

Trupa Cargo a lansat un nou single, “Nu ma lasa sa-mi fie dor”

Post Stats
  • 233 words
  • 1438 characters
  • 75 s reading time
  • 116 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/evenimente/lansari/trupa-cargo-a-lansat-un-nou-single-nu-ma-lasa-sa-mi-fie-dor/">Trupa Cargo a lansat un nou single, “Nu ma lasa sa-mi fie dor”</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: