Vunk a lansat piesa de care nimeni nu mai poate scapa!

Vunk, una dintre cele mai apreciate trupe romanesti ale  momentului, “loveste” cu un nou hit! Dupa marele success de care s-au bucurat cu single-ul “Pleaca!”, piesa ce a ajuns sa fie cea mai difuzata de posturile de radio mainstream de la noi, Vunk s-a pus pe treaba si au, pe langa un nou single numit “Scapa-ma de ea”, si videoclipul acestuia aproape finalizat.

Scapa-ma de ea” are parte, deja, de aprecieri pozitive atat din partea fanilor cat si din partea publicului de specialitate. Noul hit al verii, semnat Vunk, este o piesa de care, realmente, nu mai poti scapa, aceasta revenindu-ti continuu in minte imediat dup ace o asculti! 

Incepem vara cu un cantec pentru orice anotimp. Din reactiile de pana acum, este piesa de care nu mai scapi, iti ramane undeva in minte si o fredonezi fara sa-ti dai seama. “Scapa-ma de ea” este primul single pe care il lansam de pe albumul pe care o sa-l scoatem in toamna. Videoclipul piesei este, deja, filmat si va aparea in doua saptamani. Sper ca nici piesa asta sa nu-i scape nimanui din vedere si din auzite:)” a declarat Cornel Ilie.

Mai mult decat atat, maine, 8 iunie, in Craiova, are loc evenimentul Romanian Music Awards 2012, unde trupa VUNK este nominalizata la trei categorii: “Best Rock”, “Best Live” si “Best Song”!
Daca vreti sa “scapati” de-o grija si sa le asigurati baietilor cele trei trofee, ii puteti vota chiar acum pe site-ul oficial RMA 2012: http://www.rma.1music.ro/ 

Noul single VUNK – SCAPA-MA DE EA poate fi ascultat aici, unde veti vedea si un clip neoficial al piesei:

Vunk a lansat piesa de care nimeni nu mai poate scapa!

Vunk a lansat piesa de care nimeni nu mai poate scapa!

Post Stats
  • 285 words
  • 1744 characters
  • 92 s reading time
  • 142 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/evenimente/lansari/vunk-a-lansat-piesa-de-care-nimeni-nu-mai-poate-scapa/">Vunk a lansat piesa de care nimeni nu mai poate scapa!</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: