Aniversare 12 ani de Nights.ro

Sambata, 15 iunie 2013, la Arenele Romane din Bucuresti, comunitatea Nights.ro se reuneste la aniversarea celor 12 ani de comuniune cu muzica, completand un nou capitol in ceea ce va fi istoria clubbing-ului romanesc, protagonistii scenei fiind Martin Buttrich, Ernesto Ferreira, Francesca Lombardo, Pagal, Vali Dobrogeanu si JBD, Hozoc.
Noul eveniment aniversar, la care an de an v-au obisnuit sa petreceti pana-n zori, alaturi de un public minunat, mereu cu zambetul pe buze si pus pe distractie, asa cum chiar maestrul Nick Warren spunea in interviul pe care cu amabilitate s-a oferit sa il dea in cadrul Summer Set 2012.
Locul in care au ales sa “o facem lata” si anul acesta sunt Arenele Romane din Bucuresti, care vor fi animate de un spectacol de lumini si lasere, impreuna cu alte detalii, pe care va vor lasa sa le descoperiti in seara evenimentului.
Printre multe altele, stim ca muzica este esentialul unei petreceri cu adevarat reusite, asa ca anul acesta au ales ca centrul de greutate pentru cea de a 12-a aniversare sa fie acelasi cu cel al familiei Desolat, si anume Martin Buttrich, care va fi acompaniat de catre unul dintre cei mai pe val artisti Cadenza, Ernesto Ferreyra, si de componenta Crosstown Rebels, noua stea in ascensiune, Francesca Lombardo.
Alaturi de ei vor fi prietenul Pagal, Vali Dobrogeanu si JBD, care alcatuiesc proiectul “Zece”, dar si tanarul producator Hozoc, pe care l-au avut invitat la emisiunea Nights Underground @ Atelier HDFX.
Nights.ro are toate ingredientele necesare pentru ca zidurile Arenelor Romane sa se zguduie in fata vibratiilor produse de muzica maestrilor platanelor, asa ca bifati in calendar ziua de 15 iunie 2013, ziua in care vom rememora, daca nu cea mai frumoasa, cu siguranta cea mai activa perioada a vietii noastre.

MARTIN BUTTRICH [DESOLAT]Facebook
ERNESTO FERREYRA [CADENZA] Facebook
FRANCESCA LOMBARDO [CROSSTOWN REBELS]Facebook
PAGAL [FEAR OF FLYING / ALL INN]Facebook
ZECE [FEAR OF FLYING]Facebook
HOZOCFacebook

✸ BILETE / TICKETS ✸
20 lei < 23:00 > 30 lei
VIP TICKETS: 50 lei
Bilete si rezervari zona VIP / BACKSTAGE > 0745.023.177
GUESTLIST-UL SI INVITATIILE SUNT VALABILE PANA LA ORA 01:00
Acces Membrii Nights.ro
PLATINUM > gratis +1 toata noaptea
PREMIUM > gratis +1 pana la orele 23:00

Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis!

Aniversare 12 ani de Nights.ro

Aniversare 12 ani de Nights.ro

Post Stats
  • 373 words
  • 2543 characters
  • 121 s reading time
  • 186 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/evenimente/media/aniversare-12-ani-de-nights-ro/">Aniversare 12 ani de Nights.ro</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: