GOTHICUL IN LITERATURA ROMANA SI UNIVERSALA

Sambata, 17 martie, incepand cu ora 14:00, in cadrul targului de carte Final Frontier, va avea loc o discuție cu tema “Gothicul in literatura romana și universala”.
La eveniment vor participa: Ștefan Ghidoveanu, Florin Pitea, Laura Sorin, Oliviu Craznic (moderator).
De la povestile cu lupi ale lui Maupassant si Voiculescu la vampirii lui Eliade si King, de la experimentele nebunesti ale lui Frankenstein la cunostintele interzise din Necronomicon, de la istorisirile despre dragoste intunecata si subjugare ale lui Teophile Gautier (Moarta indragostita) si Liviu Radu (Trudnica procurare a hranei…) la intamplarile cu fantome, iele, ingeri si demoni… Scriitori si totodata buni cunoscatori ai literaturii fantastice, invitatii si moderatorul vor aduce pe tapet carti celebre ca si capodopere uitate, mai vechi sau mai noi, din cultura romana ca si din cultura universala, prezentand publicului un gen literar valoros, viu, in care cititorii amatori de “orori, pasiuni si mistere” vor gasi numeroase satisfactii. Totul incheindu-se cu un anunt-surpriza care ii va bucura, fara indoiala, atat pe fanii lui Bram Stoker sau H.P. Lovecraft, cat si pe cei ai lui Stephen King sau Anne Rice.

Targul de carte SF & Fantasy - Final Frontier II

Targul de carte SF & Fantasy - Final Frontier II

Post Stats
  • 200 words
  • 1337 characters
  • 65 s reading time
  • 100 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/evenimente/media/gothicul-in-literatura-romana-si-universala/">GOTHICUL IN LITERATURA ROMANA SI UNIVERSALA</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: