Spectacol de teatru „Ingrijitorul” @ Teatrul de Arta Bucuresti

Spectacol de teatru „Ingrijitorul” @ Teatrul de Arta Bucuresti

| 6 mai 2019 / ora 20.00, Teatrul de Arta Bucuresti (Str. Sfantul Stefan, nr. 21 (rond Izvorul Rece), Sector 2, Bucuresti)

Breasla Actorilor va invita luni – 6 mai 2019 / ora 20.00 – la spectacolul „Ingrijitorul”, gazduit de Teatrul de Arta Bucuresti.

Distributia este formata din actorii:
▒ Vlad Teodorov – Aston
▒ Daniel Nuta – Mick
▒ Iulian Burciu – Davies
Regia:
▒ Alexandru P. Rusu
Scenografia si Costume:
▒ Alexandra Constantin
Sound Design:
▒ Alexandros Raptis
Artist vizual:
▒ Mircea Marian Ilas, Ioana Bodale, Vlad Lazarescu

Ingrijitorul” este un spectacol ce ridica problemele vietii din fiecare zi (mai putin mediatizate sau pronuntate), problemele despre care nu avem curaj sa vorbim pentru ca sunt mult prea personale, prea din interiorul nostru si e mai confortabil sa nu ne deschidem. Un spectacol despre dorinta, despre vise, despre frica, frica de a alege o cale sau alta, de a accepta cine suntem, fuga de propriile ganduri, emotii, fuga de noi insine, despre o goliciunea interioara care sapa si impietreste totul in jurul ei. „A fost un vis cumva, am vrut sa fiu in acelasi vis cu Pinter, visul de a ne reface ca oameni, de a reveni la bunatatea primara. Si atat.” spune regizorul Alexandru P. Rusu despre spectacolul sau.

Un spectacol curajos, facut de oameni tineri, pe un subiect a carui abordare tinzi sa spui ca cere o oarecare experienta. Dar lor nu le-a fost frica (desi vorbesc despre ea), acest spectacol fiind chiar examenul lor de absolvire a UNATC (pentru regizor – sectia Regie Teatru, pentru actori – sectia de actorie). Un spectacol al carui traseu demonstreaza ca teatrul inseamna cautare, perseverenta si credinta in propriul vis.

S-a jucat la UNATC, ca spectacol de licenta, in iunie 2018, apoi in Micro-stagiunile stArtAct de la unteatru si ARCUB (august-septembrie), iar acum trece o noua granita, luandu-si soarta in maini la Teatrul de Arta. Creatorii spectacolului, prin felul in care s-au ocupat si se ocupa de el, arata ca lumea aceasta, desi poate uneori ii sperie, ei reusesc sa o confrunte si sa supravietuiasca.

Mergeti si vedeti spectacolul, mergeti sa vedeti daca personajele reusesc sa traiasca asa cum traieste spectacolul lor.

TEATRUL DE ARTA BUCURESTI (Str. Sfantul Stefan, nr. 21 (rond Izvorul Rece), Sector 2, Bucuresti)
Bilete | Website

BREASLA ACTORILOR (Organizatie neguvernamentala cultural-artistica)
Instagram | Facebook | Website

Spectacol de teatru „Ingrijitorul” @ Teatrul de Arta Bucuresti

Spectacol de teatru „Ingrijitorul” @ Teatrul de Arta Bucuresti

Post Stats
  • 382 words
  • 2650 characters
  • 124 s reading time
  • 191 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/evenimente/spectacol-de-teatru-ingrijitorul-teatrul-de-arta/">Spectacol de teatru „Ingrijitorul” @ Teatrul de Arta Bucuresti</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: