ABSOLUTELY FABULOUS FASHION AND VINTAGE FAIR

Cel mai asteptat eveniment de fashion din Bucuresti revine cu o noua editie fabuloasa.
Sambata si Duminica, pe 15 si 16 septembrie, intre orele 11:00-20:00, la LuckY no.13, Strada Alexandru Donici, nr.40 (zona Gradina Icoanei), fashionistele sunt invitate la o sesiune de shopping fabuloasa. Atentie! Expozantii de sambata nu sunt aceeasi cu cei de duminica!
Editia a 13 a le suprinde nu numai cu o noua locatie neconventionala, dar si cu o surpriza de proportii. Diana Enciu si Alina Tanasa se tin de cuvant si ca in fiecare an, surprind vizitatorii cu cele mai populare prezente din industria modei.
Cele care vor veni la Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair pot deveni muzele Invitatului special, Ed Kavishe, unul dintre cei mai hot fotografi newyorkezi de streetstyle si catwalk, o prezenta constanta la fiecare fashion week de la New York, Paris si Milano. Tot ce trebuie sa faca este sa poarte cel mai cool outfit demn de un September Edition si cu siguranta vor fi remarcate!
Ab Fab Fair te asteapta cu ultimele colectii de toamna-iarna, semnate de tinerii designeri romani, cu accesorii fabuloase, dar si cu piese vintage valoroase.

INVITAT SPECIAL: ED KAVISHE from NY
DATA: 15 & 16 septembrie
PESTE 60 DE EXPOZANTI (30 SAMBATA SI ALTI 30 DUMINICA)
LOCATIA: Lucky NO.13 -Gradina Icoanei Str. Alexandru Donici 40
INTERVAL ORAR: 11:00-20:00
TEMA: MIX THE PRINTS and be Fabulous
TEMA 2012: Fashion Icons

Post Stats
  • 223 words
  • 1420 characters
  • 72 s reading time
  • 111 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/evenimente/targuri/absolutely-fabulous-fashion-and-vintage-fair/">ABSOLUTELY FABULOUS FASHION AND VINTAGE FAIR</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: