Bucuresti – Comedie pe intuneric @ ArCuB

Piesa pusă în scenă la ArCuB este o savuroasă comedie de situaţii, care ne reaminteşte cu originalitate că suntem supuşi neprevăzutului. O simplă pană de curent generează un lanţ de surprize amuzante, ce amplifică umorul englezesc, conturând o farsă modernă.
ArCuBCentrul de Proiecte Culturale al Primăriei Municipiului Bucureşti vă invită vineri, 10 februarie, de la ora 19.00, la spectacolul „Comedie pe întuneric” de Peter Shaffer, în regia lui Cristian Dumitru.
O savuroasă comedie englezească la ArCuB
Scenografia este semnată de Raluca Ştefan Negoescu.
Traducerea: Dorin Dron
Protagoniştii sunt: Anda Caropol, Cornel Ciupercescu, Viorel Comănici, Tiberiu Păun, Vlad Jipa, Viorica Bantaş şi Cristina Florea.
Peter Shaffer este unul dintre cei mai importanţi dramaturgi britanici ai secolul XX. Mai multe dintre creaţiile sale au fost ecranizate; cel mai mare succes l-a înregistrat cu Equus (1977) şi Amadeus (1984), cu care a câştigat opt premii Oscar.

Biletele pot fi achiziţionate la preţul de 35.00 lei (Categoria I), 26.50 lei (Categoria II) şi 15.90 lei (reducere la Categoria II – numai pentru elevi, studenţi, pensionari pe baza prezentării legitimaţiei sau talonului de pensie) de la Casa de Bilete ArCuB (Sala Batişte nr. 14).
Citeste mai mult: O savuroasă comedie englezească la ArCuB

Bucuresti-Comedie pe intuneric @ ArCuB

Bucuresti-Comedie pe intuneric @ ArCuB

Post Stats
  • 221 words
  • 1483 characters
  • 72 s reading time
  • 110 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/evenimente/teatru-si-spectacole/bucuresti-comedie-pe-intuneric-arcub/">Bucuresti – Comedie pe intuneric @ ArCuB</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: