Ducele by Breasla Actorilor @ Teatrul InDArt

Ducele by Breasla Actorilor @ Teatrul InDArt

| Luni, 19 iulie 2021, de la ora 7:30 PM, Teatrul InDArt (Strada Icoanei 82-94, Bucuresti)

Ce se intampla cand cea mai puternica fiinta e in pragul mortii? In lumea tenebrelor, ducele intunericului pune la cale un plan in care slujitorii si victimele sale sunt atrasi deopotriva, fara voia lor.
Deznodamantul poate fi fericit, dar pentru asta e nevoie de sacrificii, mai ales cand drumul personajelor e presarat cu mici greseli, facute tocmai din dorinta de a face bine.
Va asteptam la o tragicomedie cu personaje ale caror rataciri si pacate sunt compensate de o umanitate sincera, singura arma pe care o pot folosi impotriva nenorocilor care se abat asupra lor.
_____

☛ PRODUCATOR: Breasla Actorilor
☛ Distributie: Andrei Atabay, Aurelian Culea, Robert Iosif, Claudia Morosanu, Beatrice Rubica, Alex Sabau
☛ Text si regie – Massimiliano Nugnes
☛ Asistenta regie – Robert Poiana
☛ Costume si decor – Vintila Kimberly Ligia, Anamaria Carlan, Gruia Simona, Sarah Cristel, Alina Anghel – studentii Universitatii Nationale de Arte
☛ Afis – Melissa Antonescu
_____

Facebook event | Bilete ☛ https://www.mystage.ro/spectacole/ducele-2539

Modalitati de achizitionare a biletelor si abonamentelor:
* online: Mystage.ro, Iabilet.ro, Ambilet.ro, Bilete.ro, eventbook.ro, blt.ro, eventim.ro
* Rezervare la telefon 0724.304.593 (numele, numarul de locuri, data) si ridicare in maxim 48 de ore
* Pretul biletelor variaza in functie de categorie: 40-55 lei
* Abonament NOMINAL IUNIE 2021 – 3 spectacole la alegere: 100 lei

Anunt important privind spectacolele organizate de Teatrul InDArt:
Spectacolele se organizeaza in sistem cafe-teatru, spectatorii avand locuri la mese cu maxim 4 persoane. Daca doriti sa nu stati la masa cu persoane necunoscute va recomandam sa achizitionati 4 bilete. LOCURILE LA MASA se aloca in ordinea achizitiei, neexistand posibilitatea de a va alege locurile in ziua spectacolului. Totusi, pentru situatia in care veniti cu prietenii va rugam sa sunati la Teatrul InDArt pentru a va rezerva locurile preferate.
*Fiind un spatiu in aer liber, in caz de ploaie, va functiona urmatoarea regula:
– daca ploaia incepe inaintea orei de spectacol, reprezentatia se reprogrameaza, biletele ramanand valabile. Spectatorii pot opta si pentru restituirea banilor pe bilete, sau pentru schimbarea acestora pentru un alt spectacol din programul teatrului.
– daca ploaia incepe in timpul reprezentatiei, spectacolul se poate intrerupe si relua, in functie de conditiile meteorologice. Daca reluare nu este posibila, iar spectacolul se suspenda, acesta nu se reprogrameaza si nici nu se ramburseaza costul biletului.
“Participand la evenimentele organizate de Teatrul InDArt sunteti de acord cu partajarea datelor dumneavoastra de contact cu Asociatia Culturala InDArt, cu scopul de a va putea plasa pe locurile corespunzatoare si a va putea notifica in caz de urgenta, conform regulilor GDPR.”
Accesul pe terasa se face cu 60 de minute inainte de ora programata a spectacolelor. Locurile si bilete isi pierd valabilitatea cu 10 minute inainte de inceperea spectacolelor. Pentru a evita neplacerile va rugam sa respectati programul. In cazul intarzierilor justificate contactati Teatrul InDArt mentionand intarzierea si rugand a va pastra locurile si biletele valabile. Spectacolul poate incepe cu o intarziere de maxim 7 minute datorita pregatirilor tehnice necesare desfasurarii spectacolului in conditii optime.

Ducele by Breasla Actorilor @ Teatrul InDArt

Ducele by Breasla Actorilor @ Teatrul InDArt

Post Stats
  • 507 words
  • 3655 characters
  • 165 s reading time
  • 253 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/evenimente/teatru-si-spectacole/ducele-by-breasla-actorilor-teatrul-indart/">Ducele by Breasla Actorilor @ Teatrul InDArt</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: