István Téglás joaca un tanar sculptor fara noroc in Comedie Neagra dupa Petter Shaffer

Cum te ajuta intunericul in cariera si in dragoste, aflam de la actorul István Téglás prin rolul sau din  spectacolul “Comedie neagra” dupa Peter Shaffer, care are loc sambata, 13 iulie, la Godot Café Teatru, str. Blanari nr 14.
Actorul István Téglás il joaca pe Brindsley Miller, un tanar sculptor falit, dornic de afirmare a artei sale in fata unui domn cu mare potential financiar din Londra. De asemenea doreste sa il impresioneze pe tatal logodnicei sale, Carol Melkett (Alina Popescu), care ii este complice in mutarea obiectelor de mobilier valoroase ale vecinului lor Harold Gorrringe (Mihai Smarandache), in absenta sa. Planul lui Brindsley ar fi functionat de minune daca un s-ar fi confruntat cu o lunga pana de curent, care a introdus confuzia si panica in fiecare actiune a personajului.
Despre rolul sau din spectacolul „Comedie Neagra”, actorul István Téglás a marturisit intr-un interviu recent ca ii place sa intre in transa ori de cate ori il joaca, neprogramandu-si nimic din ceea ce face personajul pe scena.
István Téglás despre textul piesei Comedie Neagra: “Eu cand citesc un text, mai ales daca e un text foarte bine scris cum si Comedia neagra, simt imediat cum ar trebui sa sune. Acest lucru mi se intampla doar cand citesc un text bun, fiindca stiu care sunt cerintele de a face un text de genul acesta. Nu ma refer la cerintele sistemului de a face un spectacol,  dar stiu ca fiind scris intr-un anumit mod, textul acela trebuie sa sune intr-un fel.”
Spectacolul de teatru “Comedie neagra” dupa Peter Shaffer este regizat de  Cosmin Alexandru Purice.
Din distributia spectacolului fac parte actorii: István Téglás, Mihai Smarandache, Marius Chivu, Alina Popescu, Ana Maria Lazar, Andreea Samson si Madalin Mandin.
Spectacolul “Comedie neagra” are loc sambata, 13 iulie, la Godot Café Teatru, str. Blanari nr 14.
Durata spectacolului este de 1 ora si 45 de minute.
Accesul in sala de spectacol se face pe baza de bilet, cu o rezervare in prealabil.
Rezervarile pot face la numerele de telefon: 021 31 61 682 / 0736 414 244, zilnic intre orele 12:00 si 19:00.

Cum te ajuta intunericul in cariera si in dragoste, aflam de la actorul István Téglás prin rolul sau din spectacolul “Comedie neagra” dupa Peter Shaffer, care are loc sambata, 13 iulie, la Godot Café Teatru, str. Blanari nr 14.

Cum te ajuta intunericul in cariera si in dragoste, aflam de la actorul István Téglás prin rolul sau din spectacolul “Comedie neagra” dupa Peter Shaffer, care are loc sambata, 13 iulie, la Godot Café Teatru, str. Blanari nr 14.

Post Stats
  • 395 words
  • 2434 characters
  • 128 s reading time
  • 197 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/evenimente/teatru-si-spectacole/istvan-teglas-joaca-un-tanar-sculptor-fara-noroc-in-comedie-neagra-dupa-petter-shaffer/">István Téglás joaca un tanar sculptor fara noroc in Comedie Neagra dupa Petter Shaffer</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: