Micul Print @ Teatrul Stela Popescu

Micul Print @ Teatrul Stela Popescu

| Sambata, 28 Septembrie, 10:00 – 13:00 | Palatul National al Copiilor, Sala Mica(Bulevardul Tineretului 8-10, București 040353)
| Sambata, 9 Noiembrie, 10:00 – 13:00 | Palatul National al Copiilor, Sala Mica(Bulevardul Tineretului 8-10, București 040353)

Micul Print este un spectacol de teatru – dans despre inocenta copilariei, o calatorie stelara a doi prieteni, un cuplu copil – adult, o relatie umana care poate fi regasita in orice familie. In aceasta aventura, copilul intalneste personaje care il ajuta sa descopere si sa pretuiasca lucrurile valoroase din viata sa – bucuria si jocul, generozitatea, bunatatea si frumusetea. Tot ele ii vor calauzi in anevoiosul si uneori durerosul proces de maturizare. Adultul face o calatorie in sens invers si descopera importanta inocentei in viata matura. Este o poveste despre prietenie in sensul ei cel mai pur, prietenia care depaseste barierele de varsta si spatiu.

De ce teatru – dans? Dansul este un limbaj universal care transmite emotii si care ”traduce” mesaje complicate pe intelesul copiilor de orice varsta, pastrand intacte semnificatiile si complexitatea textului original. Spectacolul bucura in egala masura spectatorii adulti si copii, pentru ca poate fi receptat cu usurinta pe nivele diferite de intelegere. Pregatiti-va sa fiti deopotriva fermecati si inspirati de mimica, pantonima, dans contemporan, balet, dans sportiv, hip – hop si de orice fel de miscare personala pe care adauga actorul sau dansatorul pe scena. O creatie unica, sensibila si foarte speciala.

eveniment facebook | website Teatru Stela Popescu

SCENARIU, ADAPTARE, COREGRAFIE SI REGIE: Ioana Macarie
SCENOGRAFIA SI COSTUMELE: Oana Draghici
SOUND DESIGN: Teodor Pisai
LIGHT DESIGN: Ionut Dumitrascu
PUBLIC RECOMANDAT: +4
DURATA: 60 minute (fara pauza)
Palatul National al Copiilor, Sala Mica

🎭 DISTRIBUTIA:
☛ Micul Print – Alexandru Floroiu
☛ Aviatorul – Catalin Frasinescu
☛ Exploratorul – Cosmin Vasile
☛ Vulpea – Ioana Petric
☛ Sarpele – Andrei Dogaru / Stefan Rebeja
☛ Floarea – Silvia Mauritiu
☛ Trandafirii – Carmen Margarit / Diana Bejan / Alexandra Dogaru / Cristina Marin/ Ioana Rufu/ Anda Stoian / Lisa Schieb
☛ Regele – Alexandru Obretin
☛ Afaceristul – Alexandru Marin
☛ Infumuratul – Cristina Marineatru

Micul Print @ Teatrul Stela Popescu

Micul Print @ Teatrul Stela Popescu

Post Stats
  • 320 words
  • 2526 characters
  • 104 s reading time
  • 160 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/evenimente/teatru-si-spectacole/micul-print-teatrul-stela-popescu/">Micul Print @ Teatrul Stela Popescu</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: