Premiera Lasa-ma sa am grija de tine @ Teatru sub luna

Premiera Lasa-ma sa am grija de tine @ Teatru sub luna

| Vineri, 02 Iulie 2021, de la ora 7:45 PM, Festivalul “Teatru sub luna” (Strada Icoanei 82-94, Bucuresti)

Se intampla, in viata, sa ne indragostim de cine nu trebuie si atunci incercam sa gasim, fie o cale de scapare, fie o cale pentru a ne implini iubirea. Spectacolul ne prezinta sentimentele aprinse ale unei tinere catre prietenul ei, profesorul ei, mentorul ei. In timp ce iubirea dintre cei doi creste, ea se lasa prinsa in acest joc al deznadejdii dar se maturizeaza extrem de repede cand intelege ca intre cei doi nu poate exista mai mult decat o foarte buna prietenie. Un spectacol plin de romantism care va va deschide sufletele spre iubirea absoluta.

☛ Text: Silvia Gagu
☛ Regia: Bogdan Gagu
☛ Distributia: Silvia Gagu, Alexandru Tudor Sabau, Marcel Lovin si Marina Fluerasu
☛ Muzica: Marcel Lovin si Sorin Antonie

Spectacolul face parte din Festivalul TEATRU SUB LUNA ☛ Website | Facebook page | Eveniment Facebook

Modalitati de achizitionare a biletelor si abonamentelor:
* online: Mystage.ro, Iabilet.ro, Ambilet.ro, Bilete.ro, eventbook.ro, blt.ro, eventim.ro
* Rezervare la telefon 0724.304.593 (numele, numarul de locuri, data) si ridicare in maxim 48 de ore
* Pretul biletelor variaza in functie de categorie: 50-70 lei
* Abonamente festival ☛  www.teatrusubluna.ro

❗ IMPORTANT
Anunt important privind spectacolele organizate de Teatrul InDArt
Spectacolele se organizeaza in sistem cafe-teatru, spectatorii avand locuri la mese cu maxim 4 persoane. Daca doriti sa nu stati la masa cu persoane necunoscute va recomandam sa achizitionati 4 bilete. LOCURILE LA MASA se aloca in ordinea achizitiei, neexistand posibilitatea de a va alege locurile in ziua spectacolului. Totusi, pentru situatia in care veniti cu prietenii va rugam sa sunati la Teatrul InDArt pentru a va rezerva locurile preferate.

*Fiind un spatiu in aer liber, in caz de ploaie, va functiona urmatoarea regula:
– daca ploaia incepe inaintea orei de spectacol, reprezentatia se reprogrameaza, biletele ramanand valabile. Spectatorii pot opta si pentru restituirea banilor pe bilete, sau pentru schimbarea acestora pentru un alt spectacol din programul teatrului.
– daca ploaia incepe in timpul reprezentatiei, spectacolul se poate intrerupe si relua, in functie de conditiile meteorologice. Daca reluare nu este posibila, iar spectacolul se suspenda, acesta nu se reprogrameaza si nici nu se ramburseaza costul biletului.

“Participand la evenimentele organizate de Teatrul InDArt sunteti de acord cu partajarea datelor dumneavoastra de contact cu Asociatia Culturala InDArt, cu scopul de a va putea plasa pe locurile corespunzatoare si a va putea notifica in caz de urgenta, conform regulilor GDPR.”
Accesul pe terasa se face cu 60 de minute inainte de ora programata a spectacolelor. Locurile si bilete isi pierd valabilitatea cu 10 minute inainte de inceperea spectacolelor. Pentru a evita neplacerile va rugam sa respectati programul. In cazul intarzierilor justificate contactati Teatrul InDArt mentionand intarzierea si rugand a va pastra locurile si biletele valabile. Spectacolul poate incepe cu o intarziere de maxim 7 minute datorita pregatirilor tehnice necesare desfasurarii spectacolului in conditii optime.

Lasa-ma sa am grija de tine @ Teatru sub luna

Lasa-ma sa am grija de tine @ Teatru sub luna

Post Stats
  • 496 words
  • 3430 characters
  • 161 s reading time
  • 248 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/evenimente/teatru-si-spectacole/premiera-lasa-ma-sa-am-grija-de-tine-teatru-sub-luna/">Premiera Lasa-ma sa am grija de tine @ Teatru sub luna</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: