Premiera “Trosc!” @ Teatrul de Arta Bucuresti

Premiera “Trosc!” @ Teatrul de Arta Bucuresti

| Luni, 16 Martie 2020, 7 PM – 8:30 PM, Teatrul de Arta Bucuresti (Sfantul Stefan 21, 023996 Bucharest, Romania)

„TROSC!” sau „De noi nu se mai lipeste nimic” este un spectacol despre socul pe care il incasam din relatia noastra cu cei din jurul nostru. „Trosc!” este sageata care se infige in fiecare din noi atunci cand nu ne mai regasim, cand ne simtim singuri, cand societatea nu ne mai ofera sustinerea pentru visurile noastre. E ca o rupere de ceilalti, ca o rupere in tine insuti, ca un impact ireversibil asupra fiecaruia din noi.

De noi nu se mai lipeste nimic. Este un motto, un subtitlu? Sau o situatie reala? Mai avem scapare? Se mai poate lipi de noi ceva pentru a schimba lucrurile care ne apasa? Suntem responsabili de oamenii pe care ii cream printre noi?

Desigur, fiecare e responsabil pentru el insusi, insa spectacolul subliniaza o latura mai putin speculata in ziua de azi, aceea a cat de responsabili suntem noi pentru cum ajung sa fie ceilalti.
Suntem singuri. Suntem din ce in ce mai singuri. Si asta cu cat devenim mai multi. Paradoxal, nu? Legam intre noi sfori artificiale cu pretextul unei iubiri consistente, dar nu obtinem decat o emotie plastica, o legatura usor de rupt si rezultatul nu e decat o intensificare a apasarii pe care o avem deja.

Toate acestea, cat si multe altele care nu se vor spune despre trairile noastre, dar pe care le veti regasi in spectacol, va invita la o calatorie ciudata, absurda si plina de comic prin apele tulburi ale interiorului nostru. Haideti sa construim impreuna o pluta si, in timp ce plutim, sa ne privim ochi in ochi ca privind intr-o oglinda!

🎭 Distributie:
☛ Andreea Stan
Massimiliano Nugnes
Alexandru Tudor Sabau
Robert Poiana
☛ Nuta Ilie
☛ Loredana Vladut
Mihai Hurduc

🎭 Realizatori:
☛ Textul si regia: Andrei Adam
☛ Consultant Artistic: Massimiliano Nugnes
☛ Afis: Melissa Antonescu
☛ Durata: 1h 20’ (fara pauza)

mai multe detalii, aici

Modalitati de achizitionare a biletelor:
* Online: mySTAGE, iaBilet.ro, AmBilet.ro, Eventbook. Pretul difera in functie de taxele si comisioanele fiecarei platforme de vanzare bilete!
* Rezervare la numarul de telefon 0729.669.714. Pretul biletelor este 40 lei. Acestea se pot ridica inainte de intrarea la spectacol.
*** Nota: Preturile biletelor pentru elevi, studenti si pensionari este de 25 de lei.

—————-
BREASLA ACTORILOR

Web | Facebook | Instagram

TEATRUL DE ARTA | Web
Str. Sfantul Stefan, nr. 21, Sector 2, Bucuresti

Premiera "Trosc!" @ Teatrul de Arta Bucuresti

Premiera “Trosc!” @ Teatrul de Arta Bucuresti

 

Post Stats
  • 405 words
  • 2725 characters
  • 132 s reading time
  • 202 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/evenimente/teatru-si-spectacole/premiera-trosc-teatrul-de-arta-bucuresti/">Premiera “Trosc!” @ Teatrul de Arta Bucuresti</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: