Spectacol Cabina artistelor (in regia lui Alexandru Mazgareanu) @ ArCuB

ArCuBCentrul de Proiecte Culturale al Primăriei Municipiului Bucureşti vă invită la spectacolul Cabina artistelor, de Arnost Goldflam, în regia lui Alexandru Mâzgăreanu, pe 25 martie, ora 19.00, la Sala ArCuB.
Regie şi Decor: Alexandru Mâzgăreanu
Costume: Alexandra Boerescu
Cu: Coca Bloos, Roxana Ivanciu, Ioana Anastasia Anton, Sorina Ştefănescu
 
O cabina mică – patru măsuţe, câteva scaune si un dulap plin de vise – e  locul unde se clădesc destinele a patru actriţe, locul unde se confesează, unde se ascultă, unde visele iau viaţă, unde se suferă,  unde se descătuşează conflicte, dar se leagă si prietenii, locul unde actriţele se pregătesc pentru a intra în scenă – Cabina Artistelor.
 
Biletele pot fi achiziţionate la preţul de 35.00 lei (Categoria I), 26.50 lei (Categoria II) şi 15.90 lei (reducere la Categoria II – numai pentru elevi, studenţi, pensionari pe baza prezentării legitimaţiei sau talonului de pensie) de la Casa de Bilete ArCuB (Sala Batişte nr. 14).

Spectacol Cabina artistelor (in regia lui Alexandru Mazgareanu) @ ArCuB

Spectacol Cabina artistelor (in regia lui Alexandru Mazgareanu) @ ArCuB

 

Post Stats
  • 184 words
  • 1206 characters
  • 60 s reading time
  • 92 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/evenimente/teatru-si-spectacole/spectacol-cabina-artistelor-in-regia-lui-alexandru-mazgareanu-arcub/">Spectacol Cabina artistelor (in regia lui Alexandru Mazgareanu) @ ArCuB</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: