Spectacol de teatru „Masculin-feminin” @ Godot Cafe

Actorii Ilinca Manolache si Marius Manole scot iubirea din tipare
Spectacolul de teatru „Masculin-feminin”, cea mai noua productie teatrala semnata Asociatia INSPIRA, va avea loc sambata, 27 iulie, ora 22:00 la Godot Cafe, str. Blanari nr 14.
Masculin-feminin“ este primul spectacol de teatru realizat de Asociatia INSPIRA, dupa o piesa scrisa de un autor roman, care ar trebui tradus in toate limbile pamantului si montat pe toate marile scene ale lumii. Din distributia spectacolului fac parte actorii : Marius Manole, Andrei Aradits, Ilinca Manolache, Laura Cret si Theodora Stanciu.
Spectacolul de teatru„Masculin-feminin“, scris si regizat de Lia Bugnar, a avut premiera oficiala pe 20 mai la Teatrul de Comedie din Bucuresti.
Se intampla doar la teatru sa te duci cu asteptari, dar sa te intorci cu intrebari. Adevarurile prezentate pe scena te iau de guler si te scutura de toate inhibitiile si prejudecatile despre tot ce te inconjoara si despre tot ce credeai sau nu credeai ca poate fi iubire.
Teatrul nu are rolul de a rezolva probleme nationale, enigme politiste sau cancerul. Teatrul are puteri miraculoase in clarificarea unor ganduri si stabilirea relatiei cu tine. O piesa de teatru iti poate schimba perceptia asupra unor lucruri esentiale, prin situatiile deloc firesti pe care le expune.
In spectacolul „Masculin-feminin“ vedem iubirea in cele mai puternice forme ale ei, dar nu iubirile din basme, ci iubirile crude din viata deloc ideala pe care o traim in secolul acesta. Nu este nimic amplificat in realitatea povestilor Liei Bugnar. Intamplarile sunt autentice si te trec prin mai multe stari: mai intai esti contrariat, apoi negi, apoi esti curios, apoi esti intelegator si empatic.
Una dintre replicile pe care ti le poti nota direct in minte este cea a Theodorei Stanciu: „Femeia cu un fir dus la ciorap devine o subfemeie“; este o replica simpla, care conceptualizeaza ideea de „imperfectiune feminina“. O alta replica memorabila este cea a Laurei Cret: „In loc sa te lasi dracului iubit tu te ocupi de ura ta pentru tine“. E ca un joc perdant, intre fericire si egoism. Iar Marius Manole spune: „A doua sansa e doar felul universului de a-ti arata ca se poate si mai rau.“
Piesa scrisa si regizata de Lia Bugnar este despre acceptarea schimbarii si despre iubirea nemarginita. Masculinul si femininul merg dincolo de simple delimitari gramaticale, spre un razboi al conceptelor si al dominarii, spre o eterna cautare a fericirii in altceva decat suntem.” (Judy Florescu, Ziarul Metropolis)
Urmatoarea reprezentatie  a spectacolului “Masculin/Feminin” va avea loc sambata, 27 iulie, ora 22:00  la Godot Café-Teatru str. Blanari nr 14.
Accesul in sala de spectacol se face pe baza rezervarilor la numerele de telefon: 0213161682 / 0736414244 si 0724927482.

„Masculin-feminin“ este primul spectacol de teatru realizat de Asociatia INSPIRA, dupa o piesa scrisa de un autor roman, care ar trebui tradus in toate limbile pamantului si montat pe toate marile scene ale lumii. Din distributia spectacolului fac parte actorii : Marius Manole, Andrei Aradits, Ilinca Manolache, Laura Cret si Theodora Stanciu.

„ Masculin-feminin “ este primul spectacol de teatru realizat de Asociatia INSPIRA, dupa o piesa scrisa de un autor roman, care ar trebui tradus in toate limbile pamantului si montat pe toate marile scene ale lumii. Din distributia spectacolului fac parte actorii : Marius Manole, Andrei Aradits, Ilinca Manolache, Laura Cret si Theodora Stanciu.

Post Stats
  • 494 words
  • 3256 characters
  • 161 s reading time
  • 246 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/evenimente/teatru-si-spectacole/spectacol-de-teatru-masculin-feminin-godot-cafe/">Spectacol de teatru „Masculin-feminin” @ Godot Cafe</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: