Spectacol de teatru „Mersul trenurilor” @ Teatrul InDArt

Spectacol de teatru „Mersul trenurilor” @ Teatrul InDArt
| 10 mai 2019 / ora 20.00, InDArt (Strada Coltei 44, Bucuresti 030247)

Breasla Actorilor va invita vineri – 10 mai 2019 / ora 20.00 – la spectacolul „Mersul Trenurilor”, gazduit de Teatrul InDArt din Bucuresti.

Distributia este formata din actorii:
▒ Teodora Daiana Pacurar – Cecilia
▒ Robert Poiana – Robert
▒ Alex Floroiu – Damian
Text si regie:
▒ Andrei Rares Adam
Artist vizual:
▒ Alexandru Budaca

Mersul trenurilor” este un spectacol incarcat de momente comice si dramatice desfasurate pe un fundament de teatru al absurdului. Publicul este purtat pe rand, prin situatii simple de viata, prin lumea interna a actorilor, a teatrului si prin circumstantele cu care se ciocnesc oamenii in fata deciziilor cruciale.

Problemele societatii surprinse in acest spectacol sunt cele ale manipularii, ale cursului vietii predestinate, cum se pot situa oamenii pentru a putea deciziona aspectele importante ale umanitatii si cat de mult conteaza urmarea unor principii bine puse la punct in fata tumultului pe care il confruntam zi de zi. Iubirea isi gaseste un loc important in desfasurarea actiunii, in evolutia personajelor si a conflictului din spectacol.

Cand, in mijlocul vietii, te opresti sa vezi rostul anumitor momente, mori. Esti executat fara drept de apel. Ridica-te, nu te uita inapoi si cauta sa stabilesti tu rostul lucrurilor, altfel vei fi impuscat la fiecare trecere de pietoni, in mintea ta.” – aceasta este una din replicile finale ale lui Damian, personajul cheie al acestui text.

Poate fi ideea de esenta a intregului spectacol.

Biletele se pot achizitiona, online AICI, prin rezervare la telefon 0724.304.593 (numele, numarul de locuri, data) si achitare in ziua spectacolului, fie la Teatrul InDArt din Coltei 44, de luni pana duminica intre orele 12:00 – 20:00.

*** Preturile biletelor pentru elevi, studenti si pensionari este de 25 de lei. Acestea pot fi achizitionate doar de la intrare cu rezervare in prealabil.

TEATRUL INDART (Str. Coltei, nr. 44, Sector 3, Bucuresti)
Bilete | Website

BREASLA ACTORILOR (Organizatie neguvernamentala cultural-artistica)
Instagram | Facebook | Website

Spectacol de teatru „Mersul trenurilor” @ Teatrul InDArt

Spectacol de teatru „Mersul trenurilor” @ Teatrul InDArt

Post Stats
  • 319 words
  • 2352 characters
  • 104 s reading time
  • 159 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/evenimente/teatru-si-spectacole/spectacol-de-teatru-mersul-trenurilor-teatrul-indart/">Spectacol de teatru „Mersul trenurilor” @ Teatrul InDArt</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: