Studio de Arte – Cursuri de Teatru

Studio de Arte – Cursuri de Teatru

Perioadă modul: septembrie – decembrie 2021 | Copii – Adolescenți – Adulți

Breasla Actorilor își deschide ușile Studio de Arte pentru adulți, copii și adolescenți, venind în întâmpinarea iubitorilor de teatru, indiferent de pregătirea lor profesională. Cursurile sunt deschise tuturor celor care vor să exploreze arta dramatică și allte noi mijloace de creație și interpretare artistică.
Înscrierile sunt deschise grupei de începători (cursanți care sunt la prima întâlnire cu teatrul) și grupei de intermediari (cursanți obișnuiți cu metodele și tehnicile teatrale), atât pentru liceeni, cât și pentru adulți. La copii, grupele sunt formate în funcție de vârstă.

Modulul unui curs durează 3 luni, cu posibilitatea avansării într-o nouă grupă de avansați, iar ședințele sunt programate săptămânal (1h 30′, 2 h și 2h 30′ / ședința).

☛ Preț curs copii: – 250 lei/lună (1h 30′ ședința)
☛ Preț curs adolescenți: – 280 lei/lună (2h ședința)
☛ Preț curs adulți: – 300 lei / lună sau 700 lei la achitarea lui integrală (2h 30′ ședința).

Biletele se pot achiziționa online, de pe mystage.ro iar după achiziționare vă rugăm să ne contactați la adresa de email: studio@breaslaactorilor.ro sau la numărul de telefon 0729.669.714.

Cursurile au loc la Studio „Breasla Actorilor”, pe Bulevardul Iuliu Maniu, 138-142, Sector 6, București (Metrou Gorjului).

Numărul cursanților într-o grupă este format din 6-10 persoane. | Detalii event: https://bit.ly/3jts6DN.

Înscrierile se pot face la adresa de email: studio@breaslaactorilor.ro sau la numărul de telefon 0729.669.714.

* Cursul se desfășoară ținând cont de normele de siguranță în vigoare și respectând restricțiile impuse. Atât spațiul de lucru, cât și cele sanitare, asigură distanțarea de minim 1,5m între persoane. Vor exista în permanență, în locuri vizibile, soluții de dezinfectant antibacterian, pe bază de alcool.

___________________________________
BREASLA ACTORILOR
facebook | instagram | youtube | website

Studio de Arte – Cursuri de Teatru

Studio de Arte – Cursuri de Teatru

Post Stats
  • 338 words
  • 2274 characters
  • 110 s reading time
  • 169 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/evenimente/teatru-si-spectacole/studio-de-arte-cursuri-de-teatru-2/">Studio de Arte – Cursuri de Teatru</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: