Studio de Arte – Cursuri de Teatru

Studio de Arte – Cursuri de Teatru

Breasla actorilor isi deschide usile studioului de arte pentru adulti, copii si adolescenti, venind in intampinarea iubitorilor de teatru, indiferent de pregatirea lor profesionala, dornici sa descopere arta dramatica si sa isi dezvolte noi mijloace de expresie artistica.

Inscrierile sunt deschise Grupei de Incepatori (cursanti care sunt la prima intalnire cu teatrul) si Grupei de Intermediari (cursanti obisnuiti cu metodele si tehnicile teatrale), atat pentru liceeni, cat si pentru adulti, data limita de inscriere fiind 10 mai 2021

Modulul unui curs dureaza 3 luni, cu posibilitatea avansarii intr-o noua grupa de avansati, iar sedintele sunt programate saptamanal (2 h – 2h 30′ / sedinta). Pretul cursului este de 300 lei / luna sau 700 lei la achitarea lui integrala.

Cursurile au loc la Studio „Breasla Actorilor”, pe Bulevardul Iuliu Maniu, 138-142, Sector 6, Bucuresti (Metrou Gorjului). Numarul de cursanti este limitat intre 6-10 persoane.

Inscrierile se pot face la adresa de email: studio@breaslaactorilor.ro la numarul de telefon 0729.669.714.

Pentru mai multe detalii puteti accesa urmatorul, aici .

*Cursul se desfasoara tinand cont de normele de siguranta in vigoare si respectand restrictiile impuse. Atat spatiul de lucru, cat si cele sanitare, asigura distantarea de minim 1,5m intre persoane. Vor exista in permanenta, in locuri vizibile, solutii de dezinfectant antibacterian, pe baza de alcool.

—————-
BREASLA ACTORILOR | Youtube Channel | Instagram Channel | Website
—————-

Studio de Arte – Cursuri de Teatru

Studio de Arte – Cursuri de Teatru

Post Stats
  • 229 words
  • 1724 characters
  • 74 s reading time
  • 114 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/evenimente/teatru-si-spectacole/studio-de-arte-cursuri-de-teatru/">Studio de Arte – Cursuri de Teatru</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: