Teatru „Eu cu cine ma marit?” @ Teatrul InDArt

Teatru „Eu cu cine ma marit?” @ Teatrul InDArt

| 19 Septembrie 2019 / ora 20.00, InDArt (Strada Coltei 44, Bucuresti 030247)
| 29 Septembrie 2019 / ora 20.00, InDArt (Strada Coltei 44, Bucuresti 030247)

Femeile sunt mereu in cautarea fericirii si chiar si atunci cand o gasesc nu sunt sigure daca au gasit-o!
Alambicat, nu?! Asa credem si noi, drept pentru care am facut un experiment sa descoperim ce se poate intampla cu adevarat dupa o petrecere a burlacitelor?
Daca adaugam ca totul se intampla in ziua nuntii, fix cu cateva ore inainte de minunatul eveniment atunci avem de-a face cu o comedie spumoasa, exact ca in marile aventuri.

☛ Autor: Silvia Gagu
☛ Regia: Bogdan Gagu
☛ Distributie: Silvia Gagu, Ela Prodan, Ciprian Almasan, Alex Floroiu
☛ Durata: 70 minute

Biletele se pot achiziționa fie online, aici , fie prin rezervare la telefon 0724.304.593 (numele, numarul de locuri, data).
Biletele se rezerva pentru 48 ore. Acestea se pot achita si ridica de la Teatrul InDArt, Strada Colței nr 44 de marti pâna duminica intre orele 12:00 – 18:00.

Nota: Prețurile biletelor pentru elevi, studenți si pensionari este de 25 de lei. Acestea se pot plati doar la Teatrul InDArt.

Daca doriti un abonament puteti achizitiona online sau la teatru, click aici.

—————-
Accesul in sala se face cu 15 minute inainte de ora anunțata a spectacolului. Acesta incepe in cel mai scurt timp posibil, odata cu incheierea tuturor pregatirilor tehnice necesare bunei desfasurari a evenimentului. Dupa inceperea spectacolului accesul publicului in sala nu mai este permis.

Pe durata spectacolului publicul este rugat sa inchida telefoanele mobile (si orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul).

Eu cu cine ma marit

Eu cu cine ma marit

Post Stats
  • 266 words
  • 1838 characters
  • 86 s reading time
  • 133 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/evenimente/teatru-si-spectacole/teatru-eu-cu-cine-ma-marit-teatrul-indart/">Teatru „Eu cu cine ma marit?” @ Teatrul InDArt</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: