Teatru poetic: Doamna fara nimeni cu Marius Manole si Rodica Mandache

Doamna fara nimeni – un nous pectacol cu Rodica Mandache si Marius Manole, joi, 22 mai, ora 22:00, la Godot Cafe-teatru, str. Blanari nr. 14.
Accesul in sala de spectacol se face in baza rezervarilor prealabile la numerele de telefon: 0213161682 si 0736414244.

Tanara regizoare Diana Mihailopol realizeaza a doua uniune artistica dintre doua generatii diferite pe scena teatrala – Rodica Mandache si Marius Manole, doi actori ai caror oras natal este Iasiul si pe care ii apropie pasiunea si dragostea nesfarsita pentru meseria lor.
Iubesc teatrul, care mi-a dat tot ce e mai bun in viata, tot ce e mai frumos. Necajelile, suferintele, invidiile si nemultumirile n-au acoperit niciodata marea bucurie pe care mi-a dat-o scena. Dragostea mea pentru teatru imi da filtru trebuincios. (Rodica Mandache)
Diana Mihailopol a obtinut premiul UNITER pentru regia celui mai bun spectacol de teatru radiofonic. Doua nuvele de Mihail Bulgakov- spectacol in care Marius Manole a avut rolul principal. Marea iubire a lui Sebastian, cel mai apreciat spectacol al regizoarului, cu acelea si roluri principale, a fost invitat la Berlin in cadrul Zilelor Culturii Romanesti din ianuarie 2014.

Doamna fara nimeni” va fi cu aceeasi distributie precum cea a spectacolului „Marea iubire a lui Sebastian”, adica Rodica Mandache si cu Marius Manole. Lucram demult la acest spectacol. A mai avut o propunere de titlu: „Actor, copil fugit din jocuri” inspirat dintr-un vers de-al lui Nichita Stanescu. E un spectacol de proza, poezie, colaj de texte, tot ce are legatura cu arta actorului, cu actorii, cu teatrul si cu sacrificiul pe care ei il aduc pe scena, acea jertfa in fata publicului, seara de seara. Cred ca ei sunt cuplul potrivit. Nu are legatura cu spectacolul „Marea iubire a lui Sebastian”, nu m-a inspirat sau nu mi-am dat seama ca m-a inspirat. E un spectacol care noi dorim sa bucure. Cred ca publicul are mare nevoie de poezie. In momentul asta mie imi lipseste poezia pe scena. Nu stiu daca e din cauza educatiei, dar eu am crescut cu multa poezie in jur. Am simtit ca trebuie sa aducem un omagiu publicului si oamenilor din teatru prin acest spectacol. (Diana Mihailopol, regizor)

Post Stats
  • 350 words
  • 2199 characters
  • 114 s reading time
  • 175 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/evenimente/teatru-si-spectacole/teatru-poetic-doamna-fara-nimeni-cu-marius-manole-si-rodica-mandache/">Teatru poetic: Doamna fara nimeni cu Marius Manole si Rodica Mandache</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: