Club Maraboo

Plasat in zona centrala a orasului, Club Maraboo (Strada Blanari nr. 12 in Centrul Vechi din Bucuresti) reprezinta un punct de distractie pe harta cluburilor din Centrul Vechi, fiind combinatia perfecta dintre o cafenea moderna la primul nivel si club de socializare situat la demisol, unde petrecerile tin pana dimineata!
Abordand un concept exclusivist, care mizeaza pe  petreceri tematice inedite si artisti invitati, cu o amenajare exotica, Club Maraboo are o capacitate de 200 locuri la canapele si pana la 500 locuri in picioare.
Suntem prezenti cu organizarea diferitelor petreceri si evenimente saptamanale( de miercuri pana sambata) precum si alte evenimente (petreceri private si corporate, aniversari, lansari de produs, prezentari, etc) in oricare din zilele saptamanii.
Semnificatia cuvantului “Marabou” a starnit curiozitatea multora, explicatiile fiind dintre cele mai diverse.Este cunoscut drept o insula privata, un loc ascuns in care indragostitii isi pot trai povestea de iubire departe de cotidian.
In club Maraboo regasim  insula din Centrul Vechi in care evadezi.
club-maraboo-lipscani

Designerul Alexandru Serban a dorit sa creeze prin arhitectura si elementele de decor un spatiu exotic.
Reuniunea intre natura si viata, prin insasi elementele din sigla ( cercul si copacul din sigla clubului simbolizeaza viata), Maraboo este decorat foarte viu. Vei regasi tablouri cu manechini, cer instelat, pereti construiti din pietre de rau, pardoseala din lem natur, mobilier de bar din lemn masiv cu linii retro, elemente de decor origami, precum si un acvariu superb.
Clubul este impartit pe trei tronsoane, fiecare atent decorat si inspirat de natura. Sfori atent montate pe pereti imitand crengi, liane, falduri pe tavan simbolizand nori. Iar culoarea verde predominanta pentru elementele de decor iti activeaza simturile.

Copacul,simbol al fortei vitale, al pomului cunoasterii, legătura indestructibilă între lumea zeilor, a cerului, cu izvorul vieţii – pământul, semn de bunãstare si de fericire, este elementul principal folosit in decor de arhitect si se regaseste atat in sigla si materialele promotionale ale locatiei, cat si ca suport pentru barul principal si cel de vinuri.

Maraboo Cafe (Strada Blanari nr. 12 in Centrul Vechi din Bucuresti) – Website | Facebook Club | Facebook Cafenea

Ai nevoie de cateva clipe de relaxare in compania prietenilor?
Vrei sa te bucuri de o cafea in inima orasului si cauti locul perfect?
Maraboo Cafe este destinatia perfecta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Post Stats
  • 373 words
  • 2490 characters
  • 121 s reading time
  • 186 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/locuri/cluburi-si-baruri/club-maraboo-bucuresti/">Club Maraboo</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: